Prima service en mooie merken

Goede en snelle levering. Overzichtelijke website en ook in de winkel is de service uitstekend.

Groot aanbod

Groot aanbod, en heel overzichtelijk. Achteraf betalen en je hebt de bestelling lekker snel in huis. Zeer tevreden

Super service, levering en mooie lingerie

Mooie site, eenvoudig bestellen, mooi verpakt en super snel geleverd.

Betrouwbaar

Snel betrouwbaar mooi verzorgd

Fijn om in je vertrouwde omgeving te mogen passen.

Elke keer is het weer een cadeautje als het pakje aankomt. En om dan nog in je eigen vertrouwde omgeving te kunnen/mogen passen en ook nog te kunnen retourneren is een luxe.

Netjes

Het was ontzettend netjes verpakt met een leuke notitie erbij. Super!!

Badpak besteld, werd mooi ingepakt snel geleverd!

Super snelle levering en met zorg verpakt

All perfect

Very fast shipping, cute packaging with love for detail. Would recommend!

Super goede service, snelle levering en prachtige lingerie!

Heel erg bedankt voor de goede service. Ik ben erg blij met mijn nieuwe lingerie set.

Mooi assortiment, goede service.

Snelle levering en ook nog mooi ingepakt. Kadootje voor jezelf!

Prima ervaring! Was erg snel binnen.

Goede ervaring. Wat ik besteld had was erg snel binnen!

super fijne service en mooi product!!

Nadat mijn eerste bestelling, na vrij snelle levering, niet bleek te passen heb ik deze teruggestuurd in de winkel in Nijmegen. Ik heb daar een andere maat gepast en die meegenomen. Ik werd fijn geholpen door een lieve medewerkster. Fijne ervaring dus!

Snelle levering! Makkelijk retourneren. Mooie producten.

Fantastisch!

Heb hier mu 2 x besteld; Keuze uit vele merken, voor ieder wat wils (niet iedereen wil er toch hetzelfde uitzien.,), Levering snel en heldere communicatie hoe en wanneer. Kortom, zal hier hoogstwaarschijnlijk vaker gaan bestellen!

Goede kwaliteit

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan. Snelle levering en goede kwaliteit.

Heel professionele service

Zeer tevreden van dexe erg goed service en alle producten. Mocht een bh niet goed zijn, kan je terugsturen en wordt dit ook snel behandeld.

Leuke side

Snelle service en goede kwaliteit

top bedrijf

Al meerdere keren bestelling geplaatst bij Annadiva. Komt ook wel eens voor dat de maat niet helemaal past, maar geen probleem, terug sturen en netjes het bedrag weer geretourneerd krijgen. Bestelling wordt altijd netjes en redelijk snel geleverd in een duidelijke doos/verpakking. De site vind ik ook heel duidelijk en uitgebreid. Voor ieder wat wils. Al met al 5 sterren waard!!

Altijd goed

Meerdere keren bij besteld. Ook helaas een keer iets teruggestuurd. Maar of het nu de levering, de retournering, de betaling, de ervaring of het telefonisch contact betreft, het is altijd dik in orde.

Vlotte en keurige levering

De website is erg overzichtelijk en bestelling werd vlot bezorgd. Keurig verpakt. Heb de bestelling niet gehouden, omdat het artikel niet goed zat. Dan komt het retourneren. Dat is niet zo handig. Je moet je artikel naar een UPS punt brengen. Gelukkig zat er niet heel ver vandaan bij mij zo'n punt. Daar moet je dan ook gelijk de verzendkosten betalen. Hadden geen wisselgeld. Niet echt handig. Waarom niet gelijk bij het bestellen dan verzendkosten betalen en het naar een DHL of Post NL punt kunnen brengen? Zou ik op zich handiger vinden.

Perfecte klantenservice!

Onlangs een bestelling geplaatst die zeer snel geleverd werd. Ondanks dat de producten niet helemaal goed zaten en ik ze dus retour heb moeten sturen is ook mijn retour heel snel afgehandeld. Het enige nadeel vind ik de retourkosten en het retourneren via UPS (waar naar verhouding minder servicepunten van zijn). Verder erg tevreden en zou ik hier zeker nogmaals bestellen.

Goede sevice

Klanten service helemaal klasse snelle levering meedenken met de klant boor mij een dikke 10 Annadiva

Altijd perfect!

Mooie collectie, goede service. Altijd tevreden. Jammer dat er geen winkel in de regio Rotterdam is. Maar gelukkig hebben de webwinkel.Top!

Alles ging goed

Er ging iets mis met de betaling door mijn eigen internet. Klantenservice was goed bereikbaar en hielp direct. Betaling voltooid en volgende dag pakketje in huis! Onwijs blij mee :-)

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB