Laden reviews...
666 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praise fast shipping, helpful service, and good packaging. The product range is extensive and ordering online is straightforward. Returns and exchanges are generally smooth, though a few customers mention return costs. Overall, the shopping experience is positive with reliable quality.
Goede communicatie, leuke verpakking. Prima webshop.
P
Lisse
Veel keuze in lingerie en badmode. Snelle levering zonder verzendkosten, wat wil je nog meer?!
Debbie
Vlodrop
Snelle levering en goede communicatie.
Baron
Driebergen
Leuke bikini besteld, helaas paste de top niet goed. Retour gestuurd en een ander model besteld, gelukkig was deze wel goed. De orders worden snel en goed afgehandeld, mail wordt snel en correct beantwoord. Met andere woorden, ik ben zeer tevreden over Anna Diva: prachtige producten en top service.
Nicole
Noordwijk
Ik heb mijn bestelling netjes en snel ontvangen. Het paste zoals gewoonlijk ook perfect!
Natasja
Capelle aan den Ijssel
- mooie merken - snelle levering - alle maten - duidelijke site - goede service ook bij retourneren
Helma
Halsteren
Snelle levering, goed product.
Jools
Herkenbosch
Mijn eerste bestelling werd binnen 1 week bezorgd. Helaas zaten de bh's niet goed. Via de mail advies gevraagd en gekregen. Pakje retour gedaan en een nieuwe bestelling geplaatst. Weer binnen 1 week ontvangen en de bh's zitten prima!
Margreet
Heemskerk
Sinds mijn borstvergroting was het erg zoeken naar leuke sexy bh in mijn maat. Bij Annadiva slaag ik altijd en zit perfect. Terug sturen heb ik nog niet hoeven doen gelukkig. Ik beveel iedereen aan om hier je bh te halen want het is iets duurder maar wel super kwaliteit. Echt waard dus.
Agntha
Heerhugowaard
Goede en snelle leveringen. Grote leuze in diversen maten
Breeschoten
Veenendaal
Erg fijn dat AnnaDiva zoveel keuze biedt. Der Service is erg goed. Ook retourneren gaat snel en je geld voor snel terug gestort.
Rennie
Vis
alles prima en mooi ingepakt. Retour is niet gratis, maar 2,95
Corine
Afferden gld
Hier kan ik tenminste slagen met mijn maat (85I/J). Besteld? De volgende dag in huis, dikke prima!
Miranda
Beilen
Het bestelde was perfect.
Marion
Wormer
altijd goed ,snel en keurig verzorgd
marga
s-heerenberg
Goede kwaliteit en service
Jr
Oosterwolde
Keurige behandling
Margit
Eindhoven
Veel voorraad keus. Maken waar waarmee ze adverteren.
Jeroen
Emst
Mijn eerste ervaring was prima! Duidelijk qua product en maatvoering en aflevering netjes en snel
Coby
Breda
Prima geholpen door de klantenservice. Vriendelijk en ook kundig over het product. De levering ook prima en netjes . Zou zeker jullie aanbevelen bij vriendinnen. met vriendelijk groet Ria.
Ria
Hoevelaken
Mina
Emmen
Snelle levering van mooi product! Keurig verpakt, leuk om open te maken.
Arianne
Reeuwijk
Zeer fijne website, mooie merken en goede service.
Pam
Son
Mooi aanbod, bestellen is makkelijk en een waar cadeautje om uit te pakken. Ga zo door :)
R
Franeker
online bestelt 1dag later kwam er een mooi pakketje binnen.
Ria Klaeijsen
Grave