Alles ging goed

Er ging iets mis met de betaling door mijn eigen internet. Klantenservice was goed bereikbaar en hielp direct. Betaling voltooid en volgende dag pakketje in huis! Onwijs blij mee :-)

Groot assortiment en snelle levering

Ga zeker weer eens een bestelling plaatsen

Zowel online als winkel bezoek fantastisch

Veel verschillende merken en hoge kwaliteit Zijn in de winkel Nijmegen geweest en vaak online besteld, altijd een succes.

Altijd keurig verzorgd en op tijd

Altijd keurig verzorgd en op tijd

Echt super goed .

Al vaker wat besteld, altijd super snel en mooi.

Annadiva is SUPER in alle opzicheten !!

Annadiva is SUPER in alle opzichten.

Zoals iedereen het zou moeten doen.

Ik ben normaal geen internet shopper, maar nu moest ik een badpak hebben. Deze werd snel en keurig geleverd. Netjes ingepakt in papier en kartonnen doosje, beter voor het milieu. 💕

Voor het eerst een bestelling gedaan, duidelijke omschrijving, snelle levering, netjes en mooi ingepakt zeer tevreden kom zeker terug

Perfect!!!!

Snelle levering, pracht, romantisch, ingepakt en verschrikkelijk blij mee!!!!

Goeie BH, zit lekker, snel geleverd

Mooie lingerie snelle levering

Mooie kwalitatieve lingerie ook grote keuze voor grote borsten. Snel geleverd en mooi verpakt

helemaal goed

mooie producten.snelle levering. en mooi verpakt. ga zo door:)

Met veel zorg wordt het ingepakt en bezorgd top!!!!!

Super snel

Perfecte bh snel geleverd in mooie verpakking met persoonlijk tintje.

De zon in huis gehaald!

Prachtige bikini met Accessoires ontvangen. Zeer snel en in mooie verpakking geleverd. Duidelijk met aandacht voor de klant. Echt een cadeautje aan mezelf😊

Snel en zorgvuldig

Het door mij bestelde artikel werd zeer snel geleverd. De verpakking oogde als een cadeautje. Het product was met zorg en aandacht ingepakt. Kwaliteit en pasvorm waren zoals verwacht. Dankjewel!

In 1 woord TOP

Prachtige BH’s, snelle levering en uitstekend verzorgd. Met ‘n beugel BH heb je geen prothese BH nodig omdat je protheseborst perfect op z’n plaats blijft zitten. Je keuze is hierdoor vele malen ruimer is mijn ervaring maar ook veel modieuzer. Maak gerust reclame hiervoor Annadiva. Ook met ‘n borstprothese kun je er als een diva uitzien. Chapeau.

Goede service en ruim assortiment

Erg tevreden over Annadiva. Ze hebben lingerie van PrimaDonna waar ik graag iets uitzoek dat altijd goed zit. Bestellen en levering gaat snel en probleemloos, top dus!

Prima artikel gekregen en alles snel binnen

Hele goede afhandeling!

Superr

Ben super geholpen

Altijd een snelle levering

Mooi verpakt en snel in huis, het is altijd een feestje om het uit te mogen pakken.

Makkelijk bestellen , vlotte bezorging , mooi verpakt

Super service

Pakketje besteld en binnen 2 dagen binnen. Super blij mee

Goed!

Ik was best lang aan het wachten op mijn pakketje even contact gezocht bleek dat ze mij hadden gemaild alleen de mail stond bij dd spam direct alles afgehandeld en ik kreeg binnen 2 dagen mijn pakketje! Goede service!

Mooie spullen snel en met aandacht geleverd

Annadiva heeft een aantrekkelijke website, die gemakkelijk in het gebruik is en waar ik mooie, kwalitatieve spullen aantref. Ik word goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling die ook snel geleverd wordt.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB