Uitstekend!!

Snelle, vlotte levering, keurig verpakt. Helaas wat kleurverschil maar géén probleem. Bij Anna Diva Nijmegen retour gebracht en daar andere badkleding uitgezocht. Financiële afhandeling netjes geregeld. Prettig geholpen, men heeft alle tijd voor de klant........dat zie je niet veel meer tegenwoordig!! Lydia

Snelle en zorgvuldige service

Zeer nette levering van producten. Het pakketje is een feestje om te openen en voelt ook echt als een cadeautje aan jezelf.

Aanrader.

Duidelijke website, snelle levering en met zorg verpakt.

Goede service.

De bikini die ik heb besteld werd snel (en mooi) geleverd. Annadiva is 1 van de sites die leuke bikini's hebben in grote maten.

Topservice

Mooie, overzichtelijke webshop. Bestelling altijd volgens afspraak en prachtig verzorgd geleverd. Top hoor!

Snelle levering, heel netjes verpakt! Zal hier zeker vaker bestellen. Één minpunt is de maatvoering die annadiva gebruikt. Daarbij moet je erg goed opletten en dus op een andere maat zoeken bij bepaalde merken. Zoals in mijn geval bij Freya. Al jaren trouwe drager van Freya en altijd ging het goed. Deze ene keer dus niet. Maar in het vervolg weet ik nu hoe het wel moet.

Alles zoals gewenst..

Er werd zorgvuldig omgegaan met het bestelde artikel. En ook een vlotte levering. Zal niet de laatste keer zijn dat ik daar wat besteld.

Snelle bezorging netjes verpakt

Aanrader

Ik heb altijd moeite met beha's in grotere maten te vinden. Hier heb ik toch eentje kunnen kopen voor een redelijke prijs, werd ook snel en netjes bezorgd. Ga hier absoluut vaker bestellen en het is ook echt een aanrader!

Alles perfect

Mooie kwaliteit bikini en snel bezorgd in een mooie verpakking.

Mooie kwaliteit zoals verwacht

Perfecte pasvorming

Goede kwaliteit,netjes verpakt en snelle levering.

Prima ervaring, wel wist ik al precies, wat ik wilde en wat mijn maat was

Goede ervaring, snelle levering, netjes verpakt.

Goed geholpen en ook telefonische goed te woord gestaan.

Snelle levering en vakbekwame personeel.

uitstekend naar mijn zin

prima, wat gevraagd werd werd geleverd in de aangegeven tijd.

Je krijgt wat je koopt.

Duidelijke omschrijving en snelle levering.Keurig geleverd.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Eenvoudig bestellen en op tijd. Voor herhaling vatbaar 😁

Zeer tevreden.

After pay was niet mogelijk, wellicht door hoeveelheid van aantal bestelde stukken. Maar verder was echt alles keurig geregeld. Het is fijn dat ik in de winkel (Nijmegen) nog advies kon vragen en mijn bestelling retourneren.

Overzichtelijke website en snelle service

Op zoek naar een bikini en een mooie gevonden. Toch twijfelde ik nog over het model. Ik heb telefonisch contact opgenomen en werd kundig en vriendelijk geïnformeerd. De bestelling geplaatst en deze de volgende opgehaald bij een afhaalpunt. Ik ben heel tevreden.

Netjes verpakt en opgestuurd

Ik zelf had twijfels of het badpak iets te groot was, maar ben naar Den Bosch gereden en in de winkel advies gevraagd. Ben vriendelijk geholpen en nog andere gepast. Gaven eerlijk advies en toen zelf de keuze gemaakt. Ik zou zeker terug gaan.

Ruime keuze in maten en kwaliteit

Ik vind Annadiva een hele fijne vondst omdat ik hier echt goed kan kiezen uit verschillende maten. Grotere omvang voor cup B is bijna nooit verkrijgbaar. Ook de kwaliteit van de bh en de sportbh die ik heb aangeschaft is heel erg goed!

Keurige verpakking

Ik vond het pakketje er echt super uitzien. Verzorgd en ook zonder onnodig plastic. Er was wat wachttijd bij de door mij gekozen bh's maar ik kreeg ze onverwachts tot nog sneller. Ik ben er blij mee. Het enige nadeel vind ik dat ik het retouneren zelf moet betalen en dat het via UPS moet. Die punten zijn wat beperkter. Maar de kosten zijn daardoor wel laag.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Blij met snelle levering. 1 ding is irritant: terugsturen kost geld via post nl. En wel veel geld!! Dat is niet meer van deze tijd. Dit houdt mij tegen om weer te bestellen

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB