Nette levering, mooi ingepakt,goede kwaliteit !

Heel erg goed

Een goede en snelle service. Erg mooi en netjes verpakt. Een mooi gebaar dat er een bedank kaartje bij zit waar de naam van de verpakker persoonlijk opgeschreven staat.

Een cadeautje , alleen al een feestje is de verpakking.

Ga zeker hier vaker bestellen. Telefonisch heel plezierig te woord gestaan

Nette service

Mijn bestelling binnen gekregen in leuke verpakking. Helaas niet de kleur die ik verwacht had, maar zag er prima uit. Draag al jaren Marie Jo L'Aventure en ben zeer tevreden over de pasvorm. Makkelijk betalen na levering en bij retour sturen bericht dat het is retour gekomen en betaling vervalt.

Snelle levering keurig verpakt

Snelle levering van mijn bestelling. Mooie doos met inhoud keurig verpakt. Ik had een behoorlijk prijzige bestelling gedaan en verwachtte wel iets meer van dit bedrijf. maar bestelling was compleet.

Snelle en goede service met veel keus

Ik ben erg tevreden met mijn product. Het product was erg snel in huis, en mooi en persoonlijk ingepakt. Voelde erg chique. Kon ondanks mijn maat gelukkig nog erg veel keuze. Zeer tevreden en ik ga zeker vaker bestellen!

super

Wat een fijne en snelle service. Echt heel tevreden over.

Je wordt als echte klant behandeld

Ik kreeg mijn bestelling erg netjes verpakt thuis.met zorg gedaan.kaartje erbij.wat er persoonlijk en professioneel over komt.s

Fantastische service!

Ik ben super tevreden over de accurate en snelle service, vooral het meedenken met de klant vind ik fantastisch. Ik had een cadeau bestelt voor mijn vrouw voor kerst. Nu wilde ik na bestellen nog iets veranderen, de medewerkster belde mij hier over en gaf toen dat in orde te maken én aan dat ik het beter op een PostNL punt kon ophalen omdat de verzending dan sneller gaat en ik zeker wist dat ik het vóór kerst nog had (uiteraard was ik weer laat met bestellen zoals altijd denk ik er bijna nét te laat aan). Inderdaad de volgende dag alles compleet en keurig verpakt kunnen ophalen, dat noem ik nou service met een griffel!

Heel professioneel

Snelle en keurig verzorgde levering - spullen netjes ingepakt en zelfs een persoonlijk kaartje erbij. Het voelde meer als een kadootje wat bezorgd werd dan als een bestelling die ik zelf had gedaan. Top, zet dit voort!

Veel keus en gebruiksvriendelijk

Voor een wat lastige maat is dit een top website, veel keus, gebruiksvriendelijke website en met zorg ingepakt. Meer dan tevreden!

Met veel zorg verpakt is echt een kado voor mij.

Ruime keus in grote maten, variatie en kleur. Overzichtelijke en duidelijke website. De levering in een mooi doos en de inhoud is met veel zorg voor mij gemaakt. Dat vind ik dan werkelijk een kado uitpakken.

Perfect! Ruime keus, mooie producten. Levering, zoals op de site vermeld, binnen 1 dag, top!!

Blij mee 👍🏻🤩

Goede service voor een betaalbare prijs

Goede service, breedte aanbod en betaalbaar

Snelle levering ondanks de feestdagen, mooi verpakt!!

Prima en aan te bevelen

Goede service en snelle levering

goede producten, snelle levering

Snelle bezorging

Jammer van de retour kosten! UPS locatie veranderen vaak. Waardoor je via het postNl terug moet sturen.

Gewoon goed

Mooie lingerie, en heel makkelijk te zoeken met de filters!

Mooie aanbieding en goede pasvorm

Ik heb gekregen wat ik bestelde, snelle levering en product is zoals verwacht

Veel keuze in maten

Kwaliteit en veel maten... Is het niet in de winkel dan wel in de (enorme) webshop. Fijn!

Snel levering en mooie product

zeer tevreden

snelle levering en mooi verpakt

Perfect.

Zeer tevreden, perfect geregeld. Ik had 2 maten besteld en mocht een foto sturen ter beoordeling, zeer correct antwoord terug ontvangen. Retourneren ook geen probleem.

Prima direct contact.

Prima.