Perfecte pasvorm, perfecte service!

Voor Sinterklaas wilde ik een vriendin een tankini cadeau doen. Ik had geen idee wat voor maat ze had. Twee telefoontjes aan Annadiva over hoe te meten etc. en het cadeau was een schot in de roos. De pasvorm was perfect.

Ze doen wat ze beloven.

Levering was binnen de aangegeven tijd. Producten kende ik al.

Heel goed. Fijne service per mail bij vragen

Weer mooie setjes gekocht en binnen gekregen. Prachtig vergokt met een persoonlijk kaartje. Echt een cadeautje voor mijzelf op deze manier.

Ik heb al diverse keren lingerie en badmode gekocht en altijd perfect.

prima product en snelle levering

Het juiste product online gekocht en voldoet helemaal aan de wensen die ik had.

prettige website en snelle levering en keurige cadeauverpakking!

heel tevreden!

Nauwelijks een dag ...... en het verlangde aan mijn lijf

Dus..... supersnel en prachtig verpakt.

Duidelijke website. Snelle, nette levering.

Snelle levering,pakketje ziet er mooi uit. Het voelt of je een kado aan het uitpakken ben. Ga zo door.

keurig verpakt

Netjes en secuur ingepakt. Prachtig. Levering vond ik wat lang duren helaas. UPC retour, super want het is afgeven en een retoursticker wordt er door het servicepunt opgeplakt en het bedrag aan verzendkosten is meer dan acceptabel. Ook dit was erg duidelijk in communicatie

Mooi verpakt, snelle levering.

Mooi verpakt, snelle levering. Door een goed maatadvies op de site hoefde niets retour.

Tot in de puntjes verzorgd!

Voelde echte als een cadeau bij levering!

Snelle levering, mooie producten

Bikini’s werden super snel geleverd. Fijn om een bikini te kunnen vinden in een grotere cupmaat, goede maataanduiding op de website. Had wat teruggestuurd, dat ging ook erg vlot. Direct werd het geld teruggestort.

Super fijn!

In de winkel op een hele rustige, prettige en deskundige wijze geholpen. Hele nette prijzen voor mooie lingerie. Echt heel blij mee. Bestelling via de website werkt perfect en de levering is snel. Mooi ingepakt in een cadeau doosje.

Top service en kwaliteit

Overzichtelijke website, foto’s kloppen met werkelijkheid. De prijs is goed. Lager als bij andere. En word bezorgd in een sjieke doos, niet zo’n grouw kartonnen doosje op bubbel envelop. Kwaliteit. Top

Zeer blij met de adviezen in de winkel in ‘s-Hertogenbosch.

Zeer fijn dat de leveringen altijd snel in de winkel klaar liggen. En er vele maten te krijgen zijn. Het advies is voor mij ook erg belangrijk. Erg fijne winkel, heb hem al als tip geregeld doorgegeven. Enige tip is om wat meer op te vallen in het straatbeeld met bv groter uithangbord. Vr Gr.

Geweldige eerste ervaring met Annadiva

Prettige website met veel informatie. Het bestelproces is ook heel handig en je hebt het zo in huis, perfect en leuk ingepakt, echt super!

Goede producten ,mooi ingepakt kortom: kwaliteit !

Veel keus in kwaliteitsproducten . Verder: zie hierboven.

Zeer goed bevallen.

Maat wordt duidelijk aangegeven. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Overzichtelijk & snel

Super blij dat Annadiva een grote assortiment heeft van het merk Spanxx

Altijd super!

Met een grotere cupmaat kun je bij Annadiva gewoon écht mooie lingerie kopen. Ik bestel mijn ondergoed al jaren alleen nog maar bij Annadiva en dat blijf ik ook zeer zeker doen. Gewoon topkwaliteit, superservice en snelle levering. Ik ben groot fan!!

Snel, duidelijk, groot assortiment

Snel gevonden wat ik zocht

Ik heb meerdere keren bij Anna Diva besteld. Het is een overzichtelijke site, met veel aanbod. De producten die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit, worden netjes verzonden en zijn binnen een paar dagen in huis. Kan niets anders zeggen dan dat het top is!

Ook al bestel je online, toch een shopping experience

Mijn bestelde product was zo mooi ingepakt dat het een feestje was om het pakket open te maken. Ook al bestel je online, toch een shopping experience.

Snel levering en netjes ingepakt

Ik krijg vaak aanbiedingen via de mail, helaas de producten die ik normaal bestel zijn nooit in de aanbiedingen, jammer

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB