Vriendelijke en snelle service

AnnaDiva stuurt altijd een persoonlijk kaartje mee, heel attent. Levering is snel en het assortiment is goed. Het jammere vind ik dat de retourkosten voor jezelf zijn. Ergens snap ik het wel, maar het is wel een drempel om van een bh 2 maten te bestellen, terwijl het juist met lingerie zo nauw komt qua maat.

Uitstekende service

Ze zijn zeer klantgericht . Leveren snel en goed verpakt

Goed verzorgde zending, prima pasvorm van de bh

Ik ben zeer tevreden

Uitstekende service.

Een mooi en ruim assortiment. Duidelijke beschrijvingen op de site. Mijn keuze kwam heel snel en prachtig verpakt aan. Net een vervroegd kerstcadeautje! Zeker een aanrader.

Kwaliteitsartikelen

Ik had 2 artikelen besteld waarvan er één met een langere levertijd en daarom kwam ook het eerste artikel dat wel direct beschikbaar was later aan ( staat ook in de voorwaarden). Ik moest er dus wel even op wachten, maar dat was zeker de moeite waard! Keurig verpakt en van prima kwaliteit!

Attent!

Prachtig en met zorg ingepakt! Fijn om uit te pakken en te dragen🥰...

Geweldig!

Snelle en goede service. Een super mooi en ruim assortiment. Ben altijd zeer tevreden!

Annadiva lingerie en service daar word je blij van!!

Mijn ervaring met Annadiva is bijzonder goed. Twee keer achter elkaar heb ik een lingerie set gekocht en binnen een dag kreeg ik het keurig verpakt geleverd. Vooraf heb ik telefonisch contact gehad en een prima advies gekregen van een vriendelijk en deskundige medewerker. Alle lof voor Anna Diva. Adriana Leuven

Goede informatie, snelle levering en heel netjes verpakt.

Goede merken, met een duidelijke informatie over de maten. Levering is snel en producten worden netjes verpakt.

Vriendelijke service en soepele bestelling en hoogwaardige kwaliteit!

Snelle levering en supermooi verpakt.

Super service

Mooi verpakt, snelle service.. makkelijk te bestellen en retour doen.

Snel, accuraat, netjes

Snel, accuraat, netjes

Geweldig! Snelle service, professionele medewerkers en mooie merken

Zie hier boven.

zeer tevreden

De producten worden altijd netjes verzorgd bezorgd.

Aanrader

Goede, ruime keus. Service is top. En zodra je pakketje binnenkomt, is het alsof je een cadeautje krijgt, zo is het ingepakt.

Mooie bh, goede maat, op tijd geleverd

Ik bestel al jaren bij annadiva. De lingerie is mooi en van goede kwaliteit. Ik bestel echter alleen sportbh's. Merk Panache bevalt me gewoon heel goed en lingerie pas ik liever in de winkel. Enige minpunt is de prijs/ dat retourzending voor eigen kosten is (zeker wanneer je je maat nog niet weet is het prettig om meerdere maten te kunnen bestellen).

Mooie lingerie ook voor de kleinere maten

Mooie website en webshop, de producten zijn zoals op de fotos en omschrijvingen. Levering is snel. Ik heb al vaker iets besteld en ben altijd tevreden.

Mooie producten, prima service, snelle levering

Binnen een dag mijn bestelling in huis. Prachtig ingepakt ook nog eens. Met persoonlijk ondertekend kaartje. Dan voel he he even wel heel speciaal.

Mooie produkten

Mooie produkten, goede kwaliteit, goede service.

Snelle levering top!

Levering precies volgens afspraak! Top!

Mooi

Mooie bikini besteld, zit goed. Op vragen snel antwoord (over britse maat). Zit in een mooie doos, dus zou het ook leuk doen als cadeau.

Heel erg tevreden!

Bestelling verliep makkelijk, duidelijke website, artikel is snel geleverd. Heel erg tevreden met de kwaliteit van de bestelling en ook de pasvorm is prima!

Super snel geleverd en mooi verpakt!

Mooie collectie, fijne merken, goede service!!

Heel goed!

Wordt netjes te woord gestaan en uitstekend geholpen.

Top service en top producten

Na jarenlang gezocht te hebben naar een bikini die mijn figuur zou moeten versterken slaagde ik bij Annadiva. De bikini's kwamen eerder dan verwacht vanwege vakantie (en slechte eigen planning), waren van super kwaliteit, prachtig verpakt en de service via e-mail was uitstekend. Eindelijk een webshop die weet hoe het werkt. Mooie producten en goede persoonlijke service. Jullie hebben er een fan bij!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB