Mooie lingerie van top kwaliteit, veel keus ook in de grotere maten.

Het is voor mij heel moeilijk om een goed passende bh te vinden, daarom retour gezonden. Al in verschillende winkels verschillende merken gepast. Het past helemaal niet of zit net niet goed genoeg.

Uitstekend!

Zeer prettig en vakkundig advies gekregen van Marie-Claire

Snelle bezorging. En prima service

Geweldig!

Snelle levering, mooi verpakt!

Perfect!

Snel geleverd en ook nog eens super mooi verpakt. Wat mij betreft een aanrader!

Perfect!

Snel geleverd en ook nog eens super mooi verpakt. Wat mij betreft een aanrader!

Voelt als een cadeautje

Annadiva zorgt er voor dat mijn bestelling als een cadeautje voelt. Geweldige kwaliteit BH gekocht en zat als gegoten!

Mooie collectie

Mooie collectie en netjes ingepakt verstuurd

Prima producten en ook een goede service!!

Heel snel geleverd en netjes verpakt.

Perfect verzorgd.

anelle levering

Altijd goed snelle bezorging netjes verpakt super tevreden

Snelle zending met kwalitatieve inhoud

Je wilt steeds weer iets bestellen.....

Anna Diva heeft een mooie website met ruime keuze, als een product op voorraad is heb je het de volgende dag in huis. Mooi verpakt en met een persoonlijk berichtje, kortom een cadeautje !

Online shoppen is altijd een momentje voor mij zelf

Veel keus ook in de grotere maten , mooie lingerie van top kwaliteit . Al meerdere malen wat besteld en altijd een tevreden klant!

Veel keus uit prachtige lingerie maakt dat ik alleen bij Annadiva nog wil kopen!

Er is enorm veel keus als het gaat om mijn favoriete merk Prima Donna. Alle mogelijke modellen zijn in alle maten te bestellen. De beste ervaring die ik tot nu toe heb als het gaat om een webshop voor lingerie. De webshop ziet er aantrekkelijk uit en het zoeken gaat gemakkelijk. Voor mij blijft dit de webshop! Ook het bestelproces, de betaling via AfterPay zijn prima. Het pakje wordt redelijk snel bezorgd in een prachtig doosje. Een totaal beleving van winkelen via internet. Zeer aan te bevelen.

Super fijne winkel.

In de winkel wordt ik super geholpen. Ook online gaan de bestellingen lekker vlot en als ik een retour heb dan wordt deze ook netjes en snel afgehandeld.

Prachtig product, goede website, maatlabel klopte exact, dat is erg prettig! En de mogelijkheid voor achteraf betalen.

Goede ervaring

snelle levering, netjes en mooi verpakt

overzichtelijke website, snelle levering, mooi en netjes verpakt.

Mooie bh pasvorm heel fijn, mooi verpakt! Erg blij ermee!

Snelle levering en mooie kwaliteit bikini

Te duur

Mooi, maar te duur. Het is het geld niet waard, de prijs is erg hoog.

Mooie producten. Stijlvol verpakt.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB