handige zoeksite en favoriete merken

Bestelling iets later binnen, maar werkt verder prettig. Dmv de chatservice ook snel reactie op mijn vraag.

Geweldig,, mooi verpakt

Mooie producten ,, Goed verstuurd. Duurt wel 3 dagen, maar heel mooi verpakt.

Prima bestelservice, bestelling wordt mooi verpakt thuis bezorgd binnen aangegeven tijd. Helaas was de pasvorm anders dan verwacht, dus heb de bestelling geretourneerd. Ook de retour afhandeling ging volgens verwachting. Binnenkort de website nog eens opnieuw bekijken voor een nieuwe aankoop.

Ik had aanvankelijk de verkeerde maat opgegeven bij mijn bestelling. Op mijn mail daarover werd binnen een dag gereageerd. Mijn fout werd zonder problemen gecorrigeerd en de levering liep geen vertraging op. Prima service dus!

Goede service en kwaliteit

Indien je een vraag hebt, wordt dit snel beantwoord en het product wordt enkele dagen later geleverd. Top!

Top kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Prachtige producten tegen een betaalbare prijs

Zoals altijd weer heel goed.

Ik bestel al jaren. Het wordt altijd netjes geleverd, mooi ingepakt. Dus top!

Snelle levering. Mooie items

Veel keuze. Netjes verpakt en snel geleverd.

Shoppen alsof je je in een winkel waant...... zoveel keuze!

Voor iedere wens is er wel wat. Het verbaasde mij dat t assortiment groter is dan in een gemiddelde lingerie zaak.

Vlotte levering en duidelijke communicatie

Mijn bestelling is vlot en correct geleverd. Zelfs eerder dan was aangegeven.En als kers op de taart de mooie verpakking.

Fijne webshop, goede merken en service

Ik wilde graag een Spanx legging. Er is bij Annadiva ruime keuze. Heb er ook gelijk 2 gekocht.

Prima verlopen

Gewoon tevreden. Alles is prima gegaan

Goed verzorgd, heel mooi verpakt, snelle bezorging, maar bij retour te weinig geld teruggestort.

Heel goede service, maar ik was niet voorbereid op te weinig geld bij retournering. Dat vind ik vreemd.

Snelle en verzorgde levering

Ik heb al diverse bestellingen bij Annadiva gedaan en telkens weer is de levering snel en wordt deze heel mooi verpakt. De kwaliteit van de merken die Annadiva voert is uitstekend en de pasvorm en maatvoering staat goed omschreven.

Prachtige collectie en fijne service 💕

Als je eenmaal de betere merken hebt geprobeerd, dan wil je niet anders meer. Het kan budgettechnisch niet altijd natuurlijk, maar eens in de zoveel tijd jezelf verwennen met een cadeautje van jullie is pure verwennerij. Past het niet, of kun je niet álles nemen, retourneren is geen probleem, altijd keurig netjes je geld terug. Kortom, prachtige collectie en top service 👌🏻

Prima Donna I ❤️ It

Van andere merken lingerie gehaald vanwege mijn budget maar als ik wat ruimte heb verwen ik mezelf met lingerie van Prima Donna en dat zit zoveel beter aan je lijf. Mijn nieuwe set wordt Madison de rode, geweldig mooi en mijn december kado. Ik kijk er naar uit. Lekker een dagje naar Den Bosch shoppen met een vriendin. Heerlijk 👍🏽

Supermooiverpakt en snel geleverd

Mooi verpakt en supersnel bh die ik uitgekozen had zit top!!

Prima service!

Snelle service..keurig verpakt

altijd prachtige producten

Hele mooie lingerie en goede bikini's. snelle levering en afhandeling van een retour artikel.

Geweldig merk met een goede pasvorm

Mooie lingerie! Geweldige pasvorm en blijft heel mooi

Duidelijke info via mail over status van bestelling. Makkelijk retourneren, wel langer op informatie hierover moeten wachten.

Ervaring is goed, maar nu heb ik een klacht over het product en dan moet ik een brief schrijven. Dat is toch niet van deze tijd? Het zou zoveel fijner zijn als het ook per mail kan.

Snel en goed

Goede snelle levering van kwaliteits producten. Verder makkelijk te retourneren. Alhoewel dit bijna niet nodig is. Klantvriendelijk verpakt.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Heel snel geleverd, vriendelijk geholpen bij advies. Retourneren bij UPS punt, was lastig te vinden, maar uiteindelijk gelukt. Een aanrader om hier te bestellen!

Supersnel!

Duidelijke website...snelle levering. Leuke verpakt...echt een cadeautje.... Dus...de volgende keer weer bestellen bij Annadiva!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB