Makkelijk bestellen en snelle levering

Heel snel geleverd, vriendelijk geholpen bij advies. Retourneren bij UPS punt, was lastig te vinden, maar uiteindelijk gelukt. Een aanrader om hier te bestellen!

Supersnel!

Duidelijke website...snelle levering. Leuke verpakt...echt een cadeautje.... Dus...de volgende keer weer bestellen bij Annadiva!

Te lang gewacht op de bestelling

Ik ben wel heel vriendelijk geholpen daar is helemaal niks mis mee !!

Eerste bestelling

Voor het eerst bij Annadiva besteld,( voorheen altijd bij een andere lingerie zaak online besteld) ruime keuze, snelle levering en goede kwaliteit.

Eindelijk een winkel gevonden met een groot assortiment grote cup maten.

Alles prima bezorgd

Ondanks dat niet alles gelijk aanwezig was toch een super snelle levering van mijn bestelling.

Snelle levering en kundige klantenservice

Na een te grote maat bh te hebben besteld heb ik na overleg met de klantenservice een andere maat besteld en deze was de volgende dag al geleverd.

Uitstekende service

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst en opnieuw een ongekend snelle afhandeling hiervan. Mijn complimenten. De vorige keer had ik een retour en ook deze werd super snel afgehandeld, incl. restitutie van het aankoopbedrag. Zeer goede webwinkel!

Geweldig!

Super snelle levering

Snelle en goede levering

Ik ontving het artikel snel, goed verpakt, daar binnen prachtig ingepakt, met eventuele retourinformatie duidelijk toegevoegd. Het artikel was precies wat ik besteld had, goede kwaliteit en door de verpakking voelde het echt als een cadeautje. Het persoonlijke kaartje erbij gaf me, ondanks dat het een webshopbestelling betrof, het gevoel persoonlijk behandeld te worden en goede service te kunnen ontvangen.

Mooie lingerie en snelle levering

Wat was ik blij met mijn persoonlijk ingepakte pakketje van Annadiva en de inhoud was ook zo fijn, Marie Jo lingerie ;-)

Betrouwbaar bedrijf en snelle levering.

Betrouwbare en snelle levering.

Goed.

Snelle reactie op mijn vraag en snelle levering.

Annadiva: écht als een Diva!

Bij Annadiva koop ervaar ik grote klantvriendelijkheid. Van kopen tot retourneren: lof! Voor telefonisch advies of vraag alle tijd; Ingepakt in prachtige doosjes; hoe mooi in zijdezacht vloei; met het begeleidend kaartje met naam van de medewerker: Het voelt zó als steeds weer een cadeautje! Dank jullie wel!

Goede, snelle service!

Van Anndiva heb ik producten van goede kwaliteit ontvangen. Toen bleek dat de maat niet correct was en ik deze producten retour moest sturen, heb ik zeer snel mijn geld weer terug gestort gekregen op mijn rekening. Prettig wanneer het om grotere bedragen gaat. Zeer tevreden dus..

Fijne online service en snelle reactie op vraag per mail.

Ik had een vraag over een bestelling, snel en correct reactie gekregen. Vlot geleverd gekregen. Echt een aanrader.

Grote keus, snelle verzending.

Makkelijk winkelen en veel op voorraad. Grote keuze.Fijn!

Heel snelle levering, mooi ingepakt en meer dan tevreden met dat wat ik gekocht heb.

Ik ga zeker vaker via deze site iets bestellen.

Fijne winkel

Ik zocht een sport bh in een grote maat en heb gelukkig keuze bij Annadiva. De eerste bh was voor het eerst in mijn leven te groot 😁. Bij het pakket zit netjes en duidelijk de uitleg over retour zenden. Dat dus gedaan en gelijk dezelfde nu maar een maat kleiner besteld.

super snel geleverd ,mooie verpakking

jammer dat in de sale de grote maten er al snel niet meer beschikbaar zijn.

Verzorgde webwinkel

de bestelling wordt altijd snel verzonden en als er iets retour moet is ook het betaalde bedrag vlot terug gestort.

Fijne ervaring en geweldige producten!

Ik kwam bij Annadiva doordat ze een speciaal kledingstuk hadden waar ik naar op zoek was uit USA. Fijne en duidelijke website en snelle verzending. Volgende dag nog een andere maat besteld en ook deze was volgende dag binnen. Na het terugsturen van de verkeerde maten had ik na 2 dagen de teruggave al op mijn rekening staan. Ik zal zeker terugkomen voor meer aankopen.

Geweldig!

Fijne, overzichtelijke website en deskundig geholpen. Prima!

Snelle service en veel grote maten

Veel grote maten beschikbaar van diverse merken. Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van levering.

Primadonna is helemaal geweldig. Net als jullie.

Ik ben super tevreden!!

8 Australielaan