Primadonna is helemaal geweldig. Net als jullie.

Ik ben super tevreden!!

Aanrader!

Mooie merken, snel antwoord op mijn vraagvraag, snelle levering.

Uitgebreide collectie

Enige minpunt is dat retour zenden niet gratis is.

Geweldige webshop!

Annadiva heeft een uitgebreide collectie van mijn favoriete merk Prima Donna. Mijn bestelling is met veel aandacht en zorg verpakt en snel thuisbezorgd. Ik ben er blij mee!

Overzichtelijke site, duidelijk wat nog op voorraad is en snelle en goede levering.

mijn vrouw was erg tevreden, ik dus ook.

Snelle levering en mooi verpakt.

Annadiva heeft mooie merken!

Mooie website en prima service!

Heel fijn om een prettige website te vinden met een super goede uitleg van de maatvoering. De tabel en toelichting klopten precies en ik ben heel blij met mijn nieuwe BH. Ik heb lang gezocht naar een BH zonder beugel in een specifieke maat en bij Annadiva een prachtig exemplaar gevonden waar ik nog heel lang plezier van hoop te hebben. Zeker een website om te onthouden!

goede beschrijving product en prima service

Ik heb heel makkelijk, dankzij een duidelijke beschrijving op de site, de Bh gevonden die ik zocht. De maatvoering was perfect. De levering was binnen de vooraf gestelde termijn. Keurig verpakt.

Prima service, snelle levering

Website is overzichtelijk en filter vriendelijk ingericht. Je vindt snel wat je zoekt. Updates over de bestelling zijn ook keurig. Zending zelf was met zorg ingepakt in een vrolijk doosje, welke weer gerecycled wordt door de kids 😉. Kortom wederom een prima ervaring.

Twee bh's bestelt, en 1 retour. Jammer dat ik zelf voor de retour kosten moet opdraaien. Vooral bij lingerie weet je nooit hoe iets valt, dus de kans dat je iets terug moet sturen is reëel. Gelukkig paste die ene bh in een envelop, zo kon ik de kosten nog een beetje drukken.

Weinig klantvriendelijkheid

Mijn bestelling (weliswaar buiten actie periode) maar geleverd binnen actie periode leverde extreem starre houding van annadiva op om de extra korting mij niet te gunnen.

Leuke mooie BH, goede snelle service/levering, en de prijs was prima!

Fijne service en perfecte bh’s. Gaan jaren mee en zitten goed.

Heel erg vriendelijk en mooi

Ze zijn behulpzaam en geduldig. De producten worden verzorgt in een leuk doosje geleverd :)

Mooie producten !

Mooi verpakt als een kadootje. Mooi product en verpakt als een kostbaar product.

Fijne service

Goede hulp met een super sportbh als resultaat.

Perfekt

Super goede service en een prachtig produkt. Mijn dank is groot!!!

Bestelling zag er netjes uit, zeer tevreden

Bestelling zag er netjes uit, zeer tevreden

Zoals altijd snel en goed verzorgd!

Niets toe te voegen aan bovenstaande zin

Hele nette service

Ik woon te ver van een winkel vandaan om 'ff' langs te komen, dus toch besloten online te bestellen na telefonisch advies. Helaas bleken de bh's alsnog niet te passen, maar het retourbeleid is ook prima. Vriendelijke mensen, alles netjes verpakt en snel in huis.

Cadeautje

Altijd leuk zo'n cadeautje, een beetje van Annadiva en een beetje van jezelf. Top service, leuk ingepakt!

Ge-wel-dig!!!!

Eindelijk een site waar ook ik met mijn cup maat me toch nog mooi mag voelen! Super!

Snelle levering in een mooie verpakking

Snelle levering. Een leuk persoonlijk briefje. Nog een vraag achteraf en hierop ook snel antwoord.

Goede service en goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb altijd prima donna. Zot perfect. Ruim in keuze qua kleur en modellen. Echte aanrader voor goed lingerie naar annadiva!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB