Snelle levering, duidelijke omschrijving en goede producten

Erg fijne webshop, ik heb nu 2 keer iets besteld. Goede aanbiedingen, mooie producten en duidelijke omschrijvingen. Niet te vergeten: prachtig verpakt, een pakketje om blij van te worden!

Oke

Oke

Hele prettige ervaring!

Mooi verpakt en op tijd verzonden.

Bestelling goed uitgevoerd

Bestelling en verzending zeer correct. Via mail goed op de hoogte gehouden. Pakket in goede staat ontvangen. Bestelde shapeware voldoet volledig aan beschrijving en past perfect. Mooie aankoop. Goede betalingsservice (AfterPay)

Goede producten

Bh besteld goede kwaliteit keurig verpakt alleen jammer van de levertijd duurde 1 week!

Erg mooi

Doen wat ze zeggen. Snelle leuke vepakking. Een kadootje om uit te pakken.

Snelle service ik was ook alleen verast van het doosje waar mn bestelling in verpakt was ziet er echt uit als een cadeautje

Snel en Verzorgd!! Met één woord super klantgericht!

Alleen maar lof! De hoofdzin zegt voldoende!

Super, en snel!

Hier besteld in verband de snelle levering, en dit was ook het resultaat. Bikini nog ontvangen voordat wij op vakantie gingen, en ook nog eens een super leuke verpakking! Bedankt voor de leuke bikini!

Prima service.

Snelle levering.

Snelle, uitstekende service en mooie kwaliteit!

De site van AnnaDiva ervaar ik als prettig overzichtelijk. Het assortiment is voor iedereen van toepassing. Ik heb een vrij ongebruikelijke maat, smalle omvang en cupmaat groter dan G. Hier kan ik terecht en heb ik keuze uit meerdere modellen BH's en dan ook nog eens leuk en sexy. Het zit comfortabel en stevig. Kortom, ik ben zeer blij dat ik met mijn maat kan slagen voor een leuke, sexy, goed zittende BH.

Super mooie body!

Veel keuze in grote cup maat. Hartelijk dank!

Super Bedrijf!!

Super product Snelle Service Overzichtelijke site

Efficiënt! Overzichtelijk! Klantgericht!

Zie bovenstaand!

Vlotte levering en ongecompliceerde afhandeling van retouren

Vlotte levering en ongecompliceerde afhandeling van retouren

Heel persoonlijk en correct

Eerst wat onduidelijkheden omdat betaling niet goed was verlopen! Navraag: correct uitgelegd! Daarna opnieuw besteld! Prima snel en keurig verpakt!

goede service en super product

Goede snelle levering. Goed dat ze wachten met verzenden van het pakket totdat alles compleet is, jammer dat het dan iets langer duurt voordat het thuis is, maar met het oog op transport en verpakkingsmateriaal prima keuze. Helaas paste 1 BH niet, zat dit model niet goed, maar deze was wel van uitstekende kwaliteit. De retour procedure verloopt ook vlot en snel volgt de terugbetaling. Begrijpelijk dat de retourzending voor eigen rekening is, maar dit zorgt wel ervoor dat de drempel om iets te bestellen waarvan je twijfelt verhoogd wordt.

Goed product, verzending minder.

Bh voldoet volledig aan verwachting. Jammer alleen dat bij bestelling niet duidelijk is wanneer het precies wordt geleverd. Zeker omdat het in een doos gaat die niet door brievenbus kan. Duurt dan nog langer voordat je het in huis hebt. Hieronder moet ik kiezen uit “Nee” en “Ja” bij “Aanbevelen”. Zou alleen “ja” zeggen als ik erbij kon zetten dat ze er dan wel ,indien mogelijk, brievenbuspakjes van zouden maken. Is dat ook niet goedkoper voor de verzender?

Verkeerde zending gehad. Vlot opgelost

Fijne site, ruime keus, snel geleverd in leuke verpakking

Kwaliteit van produkten en online shop

Ruime keuze, goede bestelinstructies, topkwaliteit en vlot geleverd en mooi verpakt.

Super levering van een goede pasvorm

Levering zoals van te voren aangegeven. Maat was direct goed door de goede aanwijzingen op de site. Pasvorm was perfect en draagt en zit heel gemakkelijk.

Super kwaliteit van producten en van service

Altijd goede kwaliteit en pasvorm.

Snel geleverd en leuk verpakt

Product snel gevonden en besteld, supersnel geleverd.

Snelle levering en leuke verpakking!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB