Leuk verpakt!
Bestelling snel geleverd en naar tevredenheid zoals gewoonlijk.
Website met heel veel keus! Als klant word je goed op de hoogte gehouden van de bestellingstatus. De bestelling wordt in een keurige vrolijke verpakking opgestuurd. Retourneren gaat ook goed. Een minpuntje is dat de retourkosten voor rekening van de klant zijn.
Meerdere keren bij Annadiva besteld en altijd alles thuis afgeleverd gekregen. Alles is mooi ingepakt en ziet er netjes uit. Dat de inhoud en de maat klopt, daarover twijfel ik niet. Deze winkel doet wat ze beloofd.
Snelle levering, precies wat gezegd werd op de website.
Makkelijk bestellen, snelle levering. Echter, geen factuur ontvangen van afterpay, ook niet na retour zending. Maar na een tijd wel een herinnering incl €11 (!) administratiekosten. AnnaDiva eerst gemaild, maar na een week geen reactie en een tweede herinnering maar gebeld maar ze konden me niet helpen. Dus op basis hiervan zou ik ze niet aanbevelen. Erg jammer want de collectie is erg uitgebreid
Original review
Helaas ben ik zoals nu blijkt een van de vele gedupeerde van Annadiva! Het regent klachten over Annadiva op andere sites! Ik kreeg een bikini binnen met gebruikerssporen! Heel smerig! Uiteraard heb ik dit direct gemeld, en foto's van gemaakt en via UPS teruggestuurd. Echter mijn pakket kwam volgens Annadiva niet aan. Volgens UPS wel. Bovendien is Annadiva volgens UPS verantwoordelijk voor de zending omdat zij het retourlabel in opdracht van Annadiva maken. Echter Annadiva bleef stug volhouden dat ik verantwoordelijk ben. Omdat ik niet als verzender werd beschouwd kon ik geen onderzoek starten bij UPS, en de enige die een claim kan indienen is Annadiva volgens UPS! Aangezien Annadiva het geld voor de bikini 's waarvan 1 mèt gebruikersporen van mij al in haar bezit had, 300 euro!, deed Annadiva natuurlijk helemaal niets, behalve vreselijk onbeschoft zijn, dreigmails sturen en mijn verhaal snel van hun fb pagina af halen! Dus: gebruikte bikini's sturen, veel geld voor vangen, en dan ook nog mijn "zoekgeraakt" pakket kunnen claimen! Dat is dus dubbel incasseren voor gebruikte goederen? Ik vraag mij af hoe vaak dit truukje al is toegepast! Ik lees meer van dit soort verhalen! Ik heb mijn adcovaat moeten inschakelen om mijn geld terug te krijgen. Toen kwam mijn pakket op een miraculeuze wijze tevoorschijn waarbij ze nog het lef hadden om over verwijderde labels te beginnen! Ik lees in alle klachten dat dit niet de eerste keer is dat deze firma dit truukje heeft uitgehaald! Dit riekt naar ********ij
Beste, dank voor je review! Annadiva heeft vanaf 22 augustus jl. alle vormen van communicatie beëindigd wegens onbehoorlijk gedrag tegenover Annadiva medewerkers. Wij vinden het jammer dat er op allerlei manieren Annadiva in een negatief daglicht wordt gezet. Ook vinden wij het zeer spijtig om te lezen dat de omschreven situatie anders heeft voor gedaan dan werkelijk. In verband met het waarborgen van onze kwaliteit en de veiligheid van onze medewerkers zullen wij inhoudelijk jouw beoordeling niet meer onderbouwen. Wij betreuren de wijze waarop wij genoodzaakt zijn geweest drastische maatregelen te nemen uit veiligheid. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
1ste maal besteld * Snelle levering * Goede informatie op site (meteen de goede maat bh's ) * Genoeg keuze, ook in grote maten en extreme impact bh's * leuke verpakking met persoonlijk kaartje Hier zeker NIET voor de laatste maal besteld Blij met mijn 2 nieuwe extreme impact bh's voor paardrijden!
Heerlijk, ook wat moois in grotere maten
Snelle levering, keurig verzorgt, netjes ingepakt en fleurige 'buitendoos'. Echt een cadeautje om te ontvangen.
Nadat de post een foutje had gemaakt, heel correct en snel bericht over de mail. Superblij met mijn nieuwe BH . Veel keus, ook voor grote maten en goed betaalbaar. Dikke duim omhoog!
Ben erg blij met webwinkel die mooie badmode verkoopt in grote bh maten.
Leuke verpakkingsdoos en bij retour snel het geld teruggestort. De verzendkosten bij retourneren vind ik zeer terecht in deze tijd van onverschilligheid wb online shoppen.
Snelle levering mooie verzenddoos. Een persoonlijke kaart handgeschreven vind ik een mooi gebaar. Leuke spullen ga vaker iets kopen via deze site of wellicht een keer inde winkel
Ik heb 2 bh's besteld. Op de website stond dat ze allebei voorgevormd waren. Helaas was er 1 niet voorgevormd maar omdat hij zo mooi is en zo lekker zit besloten om hem maar niet te retourneren. Op de website een duidelijke uitleg over de UK maten zodat je de juiste maat besteld. Verder zoals gebruikelijk keurig verzonden met veel zorg. Iedere keer weer een cadeautje voor mijzelf. Ik ben fan van Annadiva
Gefeliciteerd Anneke! Jij bent onze winnares van de maand september 2019 voor de Kiyoh review actie. We hebben je hierover een mailtje gestuurd. Heel veel plezier hiervan! Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Ondanks een logistiek probleem erg tevreden. Voor, tijdens en na bestelling super begeleiding van klantenservice
Na mijn bestelling had ik het pakketje snel in huis. Mooie verpakking, echt een cadeautje! Helaas bleek het badpak te groot, dus teruggestuurd. Retourneren ging ook vlot, handig dat dit zo in dezelfde verpakking kan.
Beha besteld van bekend merk, dus wist dat het goed zou zijn. Ruime voorraad en snelle levering zijn top van deze webshop!
Op de site een paar bh's besteld. Er stond duidelijk bij wat de levertijd was. De bh's kwamen in heel nette verpakking en persoonlijke note. Daarnaast zitten ze heerlijk.
Nu 2 keer besteld en correct ontvangen
Je krijg netjes een mail als het product er niet is Word heel netjes verpakt
Prachtige producten . Goede bezorging
Goede site, snelle bezorging in mooi pakketje, met UPS voor een klein bedrag retour te zenden. Jammer alleen dat dat nog niet gratis kan want BH moet toch gepast worden, dus meerdere maten besteld.
Heerlijk, die pakketjes van Annadiva: snel geleverd en ingepakt of je een kadootje krijgt. En het voordeel is dat als je eenmaal je maar weet en de adviezen volgt, je altijd gelukkig bent met de levering.
En ook nog als een cadeautje ingepakt.