Juiste bikini, juiste maat

Een snelle levering, maten duidelijk uitgelegd en een geweldige bikini rijker

I feel like a diva with underwear from Annadiva

Mooie lingerie Snelle service Uitermate tevreden

Geweldig mooie biKini

Goede uitleg over de maat en hij zit geweldig. Lekker zacht en geen harde onderdelen

Mooie spullen en lekker snel in huis

Bij Annadiva vind ik altijd de lingerie die ik mooi vind, en in mijn maat. Alles wordt snel geleverd, en er is goede communicatie over je bestelling

late levering

Op de website stond levering 2-5 werkdagen. Uiteindelijk toch 6. Vorige keer ook al zo. Had mail gestuurd met de vraag wanneer het geleverd zou worden. Geen antwoord op gehad. Tegenwoordig wil men graag snelle levering en alles was voorradig. Jammer. Voor mij reden om voorlopig in ieder geval hier niet weer te bestellen

Geen snelle levering, wel goede kwaliteit

BH's zijn van goede kwaliteit, maar de levering duurt best lang. Ik had twee bh's besteld met de maat die de maattabel aangaf en kreeg deze na 14 dagen geleverd. Helaas toch niet de goede maat, dus teruggestuurd. Opnieuw besteld, weer 14 dagen moeten wachten, gelukkig dit keer wel de goede maat. Uiteindelijk dus een maand moeten wachten op mijn nieuwe BH, maar dan heb je ook wat.

Tja,

Bestelling geplaatst en zou binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd worden. Niets gekregen na 9 dagen gebeld, medewerker zou het uitzoeken en ik zou terug gebeld worden. Ook niet. Vandaag gebeld, na 5 min wachten maar opgehangen. Dan maar een mailtje sturen. Echter krijg ik een mail dat het 5 dagen kan duren voor antwoord. Toch maar weer bellen. Na 10 min eindelijk iemand aan de lijn. Hele aardige dame aan de telefoon die het zou uitzoeken en terugbellen. Dat deed ze ook, morgen wordt de ene BH geleverd en de andere een andere keer. Ben benieuwd. Waarom geen mail dat het iets vertraagd is? Ben benieuwd of de levering verder goed is. Anders mooi weer terug naar Chilly.

Mooie collectie en goede service

Vriendelijk en goede service.

Na een klein misverstand met de bestelling alles keurig verlopen

Kwaliteit en top service.

Mooie collectie , top kwaliteit en goede service. Alles mooi verpakt en met zorg n aandacht.

Geweldige service voor elke maat en super kwaliteit.

Snelle levering goede service

snelle levering en goede service

Goede service en veel keus.

Super service echt een aanrader

Goed passende lingerie en groot assortiment

Ruime keuze uit mooie lingerie. Goede service. Pakketjes leuk en netjes verpakt met een persoonlijke bedankkaart erin.

Mooie goed passende lingerie

Overzichtelijke website, fraaie lingerie, ruime keuze en groot assortiment. Levering zoals toegezegd bij bestelling De lingerie past goed en zit mooi

Mooie kwaliteit, super snel geleverd en mooi verpakt.

Ik ben zeer tevreden over Annadiva. Zijn leveren producten met een mooie kwaliteit, zij leveren je bestelling super snel en het is ook nog verpakt als een cadeautje. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Goede en snelle service!

Ruime keuze, snelle levering in een mooie verpakking. Annadiva heeft een klant er bij!

Echt een verwenmoment om het pakje te ontvangen en daarna uit te pakken

De bestelling werd al de volgende dag geleverd in een super mooi pakketje. Op die manier was het echt een feestje om alles uit te pakken en te bekijken.

Een topsite

Snelle levering, veel keuze. Heel tevreden.

Bestelling was snel binnen en super leuk ingepakt. De retour zending is ook snel verwerkt en terug gestort.

Helemaal Top !

Snelle levering , verpakking artikel is leuk , netjes en aantrekkelijk . Ga zeker weer bestellen bij jullie

De mooiste lingerie voor grote maten!

Een groot assortiment. Goede beschrijvingen. Zorgvuldig verpakt. Snelle levering.

Ruime keus, Prima verzorgd!

Alles ziet er keurig uit, veel keuze, goed en leuk verstuurd.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB