Heel veel keus en mooie lingerie/kleding! Super service: snelle levering, lief verpakt. Heel tevreden!

Vlot én persoonlijke aandacht

Mijn 1e ervaring met Annadiva is een positieve. Prima website, helder en geeft snel de info die ik zocht. Ook de levering v t bestelde ging vlot én zat in een leuk doosje. Wat altijd fijn is om te krijgen.

Doet wat ze belooft

Heel erg leuk verrast door het mooie doosje waarin de bestelling wordt geleverd 🥰

Duidelijke omschrijving, snelle levering en leuk verpakt.

Top verzending

Keurig op tijd geleverd, keurige verzorging.

ben tevreden over de producten en servies

Super mooie en uitgebreide collectie voor grotere cupmaten.

Eindelijk een badpak gevonden die mij goed past en waar ik mij lekker in voel. Daar ga ik van genieten deze zomer. Heerlijk!

Mooie sortering, ook voor grotere (cup)maten!

Heel blij met mijn twee bikini's. Kon nergens goed slagen met grotere cupmaat. Maar deze waren alle twee mooi dus kon niet goed kiezen en heb ze dus allebei genomen :-)

Perfect ,snelle bezorging en netjes verpakt

Ben erg blij met mijn aankoop

Snel en correct

Super netjes binnen gekregen,, product klopt qua beschrijving, pasvorm correct.

niet veel woorden voor nodig doet wat het belooft is betrouwbaar en goed

uitstekend

Zeer tevreden over hoe de bestelling is verlopen. Door het advies over de Engelse maten zit de bh als gegoten. Het pakketje zat netjes verpakt in een stevige doos met nog wat tips en kortingen erbij. Ook binnen te verwachte berzorgtijd geleverd. Dus zeker tevreden en voor herhaling vatbaar.

producten goed, retourvoorwaarden niet in orde

Ik nam meerdere maten om te kunnen passen. Heel vervelend dat je voor een retourzending moet betalen. Ik dacht dat dat vanuit consumentenrecht niet meer mocht? Ik vind het in ieder geval niet uitnodigend. Terwijl online kopen eigenlijk bedoelt is als “lekker thuis op gemak kunnen passen”. Je kunt eigenlijk alleen maar bestellen als je precies je maat weet. Dat betekend dus: passen in een winkel en dan de juiste maat kunnen bestellen. Dat vind ik ‘not done’ dus dat betekent dat ik het product dan in de winkel zal kopen.

Prachtig verpakt.. snelle levering en tot nog toe iedere keer een goede aankoop!

Gewoon goede en snelle service

Perfect!

Binnen twee dagen bezorgd, retouren is gemakkelijk en ze hebben een groot aanbod aan merken en maten. Ik bestel hier al jaren met veel plezier :)

Top!!!

Mijn bestelling werd op tijd en in perfecte staat geleverd!! En in een geweldige verpakking. Annadiva is the best in lingerie! Ever!!

Vlot geleverd en zeer netjes verpakt dat maakt het extra leuk om te ontvangen!

Duidelijk makkelijk en snel

Overal staan maattabellen bij (aangezien BH merken en maten nog wel eens verschillen) ik kon snel en makkelijk vinden wat ik zocht. En ik kon een aflever punt kiezen wat ook erg fijn is als je fulltime werkt. Retourneren is ook altijd erg makkelijk om te doen mocht het toch niet goed zijn!

Bestelling kwam binnen de termijn die ze beloven in een ontzettend leuk doosje, bijna al een cadeautje op zich.

mooie verpakking, ruilen omslachtig

Mijn bestelling kwam na 5 werkdagen aan, mooi verpakt. Ik twijfel nu over de maat, maar als ik het terrug stuur moet ik 2,95 betalen, naar een service punt gaan en met een volgende maat weet ik nog niet of het goed past. Misschien een maatadvies (hoe meet ik mijn maat) op internet toevoegen? Ik koop veelal hetzelfde merk maar koop niet vaak iets nieuws dus dan ben ik de maat weer vergeten. Ik denk deze BH te houden alhoewel ik denk dat hij een borstomvangmaat te klein is. hij past maar het voelt al beknellend.

Heerlijk!

Snel en duidelijk. Keurig verpakt.

Alles perfect

Ruime keuze, snelle levering, mooi verpakt. Goede klantenservice!

Prachtige collectie! Erg blij mee.

Prachtige lingerie. Erg blij met mijn laatste aanwinst.

Altijd goed verzorgd nooit klachten .

En de verpakking van de BH “s zijn super mooi ingepakt.Want deze bestel ik altijd bij jullie !

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB