goede service

goede voorraad van bikini's in grote maat snel geleverd en netjes verpakt niets op aan te merken

Fantastisch!

Goede kwaliteit en snelle levering en wordt met heel veel zorg ingepakt en verstuurd. Ik ben zeer tevreden.

Mooie website met ruime keuze!

Fijn dat er zoveel keuze is in grote maten. De bikini werd de volgende dag al afgeleverd en de pasvorm is perfect. Helemaal blij en klaar voor de volgende vakantie!

Annadiva maakt waar wat ze zeggen

Snelle levering, goede kwaliteit zwemkleding (PrimaDonna), maar dat wist ik vooraf al. Ook retourneren verloopt spoedig.

Cadeautje voor mezelf.

Mooie kwaliteit van aangeboden artikelen. Met zorg ingepakt en verstuurd. Alsof ik mezelf een cadeautje geef.

Fantastisch!

Mooie spullen met echt goede kwaliteit. Wel een beetje prijzig.. daar heb je dan wel echt wat voor. Ik heb 2 bikini’s besteld en ze zijn beide erg mooi. Ik zou er zo in kunnen sporten zo prettig is de ondersteuning. Zeker een aanrader waar er met zorg met de bestelling om gegaan wordt.

Hele snelle levering in een leuke cadeauverpakking

Mooie collectie!

Geweldige webshop

Bestellen, betalen, ontvangen. Alles binnen 2 dagen. Geweldig toch!

Mooie side

Kwam deze side Annadiva toevallig tegen. Iets besteld,leuk contact,snelle levering,en mooie kwaliteit,en als cadeau leuk verpakt.

Ik heb hier al veel besteld en ben echt nooit teleurgesteld! Goede producten, goede service

Subliem!

kwaliteit en topservice

Goeie service en topkwaliteit

Snelle levering en duidelijk site

Snelle levering en duidelijke site,maten kloppen. Erg tevreden met mijn aankoop

Al meerdere bestellingen geplaatst, ook een paar keer iets moeten retourneren. Top geregeld en goede service! Het contact dat ik heb gehad met klantenservice is erg vriendelijk geweest en een snelle oplossing was het resultaat. Toen een bestelling toch niet leverbaar bleek, een fijne oplossing gekregen.

Fantastisch!

Makkelijke bestelproces met een snelle en goede service en afhandeling! Vriendelijk en prettige communicatie met de medewerkers. Ook heel persoonlijk en vertrouwd gevoel!

Heel blij met mijn aankoop, net een kado in deze mooie verpakking!!

Ik ben erg tevreden over het afhandelen van bestelling en retour. Het wordt netjes geleverd en mooi verpakt met een persoonlijke touch. Dat is wat ik zo mooi vind, het kaartje met de naam erbij. Ik ben ook heel tevreden en een mooie collectie van prima donna met grote maten en goed op voorraad. Dat is altijd fijn!! Ik shop zeker nog vaker bij annadiva!!!!

Kan geen verbeterpunten bedenken

Mooie verpakking met persoonlijke groet. Net een cadeautje. Snelle afhandeling bij retour. Helemaal goed

Een feestje!

De winkel heeft prachtige en goede lingerie van hoogstaande merken. Ik bestelde een setje en kreeg een prachtig doosje via de post! Nu was het helemaal een feestje om de mooie nieuwe lingerie uit te pakken!

Precies wat ik wilde en lekker snel in huis

Het hele proces verloopt lekker soepel; bestelling was wat ik graag wilde hebben en was snel in huis. Helemaal top!

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden ... superblij met mijn nieuwe bikini van Freya. Mooie kwaliteit, prachtige pasvorm. Je word al vrolijk als het bezorgd wordt, door de mooie doos is het echt een cadeautje wat je ontvangt. Leuke welkomskorting ... en het retourneren van sommige artikelen ging ook moeiteloos. Ik had direct mijn geld terug op mijn rekening, keurig!!

Van AnnaDiva naar AnnaDRAMA

De levering was echt super. Mooie doos en mooi verpakt. Echter bleek er een langere levertijd te zijn. Ook het terugsturen ging prima. Echter bleek er pakketje zoek te zijn. Daarna veranderde Annadiva in een AnnaDRAMA. Beschuldigend naar de klant. Slecht te bereiken. De klant beschuldigen van diefstal. Vanaf dat de pakketten bij hun de deur uit zijn is het niet meer hun verantwoording of iets wel of niet aan komt. En ligt het probleem dus bij de klant. Ook de afhandeling is verder zonder woorden gedaan. Ik heb keer op keer contact moeten zoeken over de status van dit probleem. Telefoongesprekken zijn niet genoteerd en afspraken blijken ineens allemaal erg vaag en niet afgesproken te zijn. Voor mij ondanks de mooie producten dus nooit weer.

Vreselijke klantenservice

Vreselijk behandeld aan de telefoon door deze dame die zich de manager noemt en zich zeer onbeschoft voordoet. Zij als manager zou haar medewerkers wel even vertellen hoe het moest. Ik ben van het kastje naar de muur gestuurd en helemaal klaar met dit bedrijf. Nooit meer en nog nooit zo een slechte klanten service meegemaakt!!

Gewoon heel goed

Snelle nette levering leuk verpakt. Fijn afterpay.

in woord: super!

Fijne website, duidelijke omschrijvingen (erg handig voor de maat keuze), mooie aanbiedingen, supersnelle levering, mooi verpakt. Ik ben uiterst tevreden!

Super snel geleverd

Jullie hebben een hele duidelijke site. Makkelijk bestelbaar, en ook heel snel bezorgd. Het was wel een grote doos, voor 1 beha. 😀

Mooie lingerie, goede service

Online besteld. Snelle levering. Je ziet dat de producten met aandacht ingepakt zijn.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB