Bestelling niet leverbaar

Normaal heel tevreden over dit bedrijf. Nu voor mijn moeder besteld en nu is het setje toch niet leverbaar. Teleurstellend dat geen andere kleur wordt aangeboden voor dezelfde prijs. Annadiva heeft er veel aan gedaan om de teleurstelling te verminderen. We hebben een andere, helaas iets duurdere keuze kunnen maken.

Snelle levering en netjes verpakt

Zeer tevreden met mijn aankoop. Sport beha van Anita

Veel keus, mooie producten, goede pasvorm en een uitstekend advies.

Bij retourneren en omruilen van bikini, goed advies gekregen wat betreft maat. Ik slaag eigenlijk altijd bij Annadiva!

Al een paar keer besteld. Bij telefonisch contact goede hulp gehad. Snelle levering. In 1 woord geweldig.

Prima product!

Snelle levering. Voldoet aan verwachtingen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van spullen, een deel was groter geleverd dan besteld maar paste uiteindelijk perfect. Zou zo weer kopen hier.

Prima geregeld

Mooie spullen binnen gekregen en prachtig ingepakt, echt een cadeautje

Geweldige service, mooie spullen

Geweldig! Na het ontvangen van de door mijzelf geplaatste bestelling, bleken de bikini's super, maar de tops echt te groot. Gebeld met Annadiva en daar door een enorm geduldige, bij tijd en wijle gepast strenge, maar heel kundige dame geholpen. Ze wist via de telefoon een perfect maatadvies te geven en regelde meteen dat de niet meer voorradige juiste maten, besteld werden bij de importeur. 5 dagen later kwamen ze binnen en: pasten perfect!! Twee super bikini's rijker en het mag duidelijk zijn: ik shop voor bikini's nooit meer ergens anders.

Prima spullen, netjes verzonden geen problemen gehad

Chaotisch

Druk,niet fijn en slordig

Superservice

Bh die ik in de sale besteld had was de cup te klein van. Wilde deze retour sturen en andere maat bestellen, echter was deze ineens €20 duurder dan de prijs waar ik hem voor gekocht had. Na 1 telefoontje kon de andere maat bij de leverancier nog besteld worden voor dezelfde prijs. Super!

Goede kwaliteit, snelle levering

Redelijk veel keuzes voor een maatje meer.

Zeer mooie producten die geweldig uitzien.

Ben zeer tevreden over mijn aankoop,die ook nog eens in een mooi doosje zat.Zo kan ik op een heerlijke manier de zomer door. En een snelle bezorging.

snel in huis, mooie artikelen!

Heel tevreden

Goede kwaliteit artikelen

Goede kwaliteit, perfecte pasvorm zeker met een maatje meer!!

Met een maatje meer wil ik toch een bikini maar die moet perfect zitten en dat vind ik bij Annadiva. Ik kan met een gerust hart zwemmen, vsn de glijbaan en mocht ik door een wesp achterna gezeten worden dan zelfs rennen zonder dat ik me zorgen hoef te maken dat mijn rolletjes een eigen leven gaan leiden.

Prima, correct en netjes

Netjes ingepakt duidelijke beschrijving.

Altijd goede kwaliteit en service👌🏻

Makkelijk bestellen, mooie merken, goede kwaliteit en super service!!

Snel en professioneel

Prettig contact via mail. Of het nu over een retour gaat of bijvoorbeeld de juiste maat. Je krijgt snel en netjes reactie. Ik bestel graag bij annadiva. Het enige nadeel is dat je een retour altijd moet betalen met UPC.

Goed!

Snelle bezorging, duidelijke mail communicatie, tevreden over bestelling.

Negatieve ervaring

Bestelling gedaan van een bikinibroekje en BH. omdat dit langer dan verwacht duurde geprobeerd op zaterdag de klantenservice te bellen deze zouden op zaterdag gewoon bereikbaar moeten zijn en nadat ik 40min lang hoorde de eerst volgende klant te zijn en het idee kreeg toch niemand aan de lijn te krijgen de verbinding maar verbroken. Winkel gebeld en kreeg hier te horen dat er op zaterdag helemaal geen klantenservice aanwezig is. BH ontvangen maar na meer dan 2 weken nog geen bikinibroekje, toen ik nogmaals belde en de klantenservice te spreken kreeg bleek dat het geld retour was gestort zonder dat ik hierover was geïnformeerd. Men gaf aan dat er een email zou zijn verzonden maar deze nooit ontvangen. Verder stond er bij mijn overzicht van mijn bestelling op de Annadiva website niks over het feit dat de bikinibroek niet meer geleverd ging worden. Ik had op de bikinibroek en BH 10,00 euro korting maar deze kwam bij de verrekening te vervallen. Er is alleen op alles geantwoord met "ja dit is jammer en vervelend" maar hier heb ik dus niks aan. Nu heb geen complete bikini, bikinitop kan ik niet meer retour sturen omdat dit allemaal zolang heeft geduurd, BH kan ook niet meer retour in deze vind ik Annadiva zeker niet klantgericht en heeft men dit niet correct afgehandeld. Het gaat goed zolang men het juiste kan uitleveren bij een issue vervalt alle service bij dit bedrijf.

Discrete verpakking en product snel geleverd door de brievenbus

Hoorde service. Fijne webshop

Mooie kwaliteit Snel geleverd Prima service

Heel goed,netjes verpakt en snelle service

Overzichtelijke webshop,ook leuke aanbiedingen.

Bikini netjes en snel bezorgd. Mooi ingepakt!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB