Freya. Zit altijd goed! Snel en leuk verpakt: topbedrijf.

Heel tevreden

Al een paar keer besteld. Snel, netjes en ik leuke verpakking zonder plastic! Top 👍

Snelle bezorging

Ik had een bikinibroekje besteld, deze kwam snel binnen en was hoed verpakt. Al met al top!

Goede uitleg welke maat je moet bestellen. Tankini zit perfect.

Super tevreden!

Mooie, duidelijke site. Snelle, nette levering. Goede prijs/kwaliteit.

Vlot, netjes, tevreden!

Mooi assortiment, duidelijke site, vlotte levering,

Klantvriendelijk

Voordat ik de bestelling plaatste, even telefonisch contact hehad en advies gevraagd over de maat BH, zeer deskundig en een erg aardige medewerker. Snel afgeleverd!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit bikini, maat zit goed

Top bedrijf!

Al eerder bij Annadiva besteld dus voor mijn nieuwe tankini weer hun site opgezocht. Voor de zekerheid nog even gebeld voor maatadvies, goed geholpen en een prachtige tankini ontvangen in een mooie verpakking! Andere sites geprobeerd maar deze steekt er met kop en schouders boven uit!

Heel fijn bedrijf!

Doen wat ze beloven en mooie collectie!

Bikini besteld. Snel geleverd, mooi en leuk verpakt. mooi product. Ik ben erg tevreden. Zou zeker weer iets bestellen via deze site.

Vlotte levering

Zeer positieve ervaring door de snelle levering en het grote aanbod

Netjes opgelost

Voor eerste bestelling contact gezocht ivm onduidelijkheid over (UK) maat. Ik zou hierover teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd, op goed geluk besteld en dus foute maat. Teruggestuurd maar dus verzendkosten moeten betalen. Dit op retourformulier ingevuld. Enkele dagen later uitgebreide mail met excuses, juiste uitleg over UK-maten en vergoeding van de verzendkosten. Netjes opgelost, ben zeer tevreden.

Snelle nette levering bikinitopje

Snelle en nette levering. Helaas viel het bikinitopje kleiner dan verwacht waardoor het niet netjes zat. Heb het terug moeten sturen.

Alles optijd binnen gekregen. Netjes ingepakt. Let wel op dat de PrimaDonna swim broekje en topje een maat kleiner vallen.

Helemaal Happy

Snelle levering, prachtig ingepakt en perfecte BH's. Ik weet waar ik ze in het vervolg bestel, bij AnnaDiva!

Helemaal prima!

Mooie bikini besteld, snel geleverd in mooie verpakking!

Goede ervaring

Heb voor het eerst een bikini besteld en past perfect! Is netjes afgeleverd en goed verzorgd. Ga hier zeker vaker bestellen. Helemaal top!

Helemaal geweldig

Mijn bestelling kwam heel netjes en verzorgd in een super mooi doosje bij mij aan. De levertijd was ook helemaal top en ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Eerst dat m'n bestelling ingepakt was en later dat hij onderweg was. Super!! Dat zie je niet overal!!

Super aanbod en snel in huis

Vorige week voor het eerst besteld bij annadiva, en zal dat zeer zeker vaker doen. Super groot aanbod van mijn favoriete merk en super snel in huis. Vooral als je altijd hetzelfde merk en type draagt is dat ideaal. En niet geheel onbelangrijk: nette prijzen!

Goed product, prettige levering

Bikini gekocht via de website van Annadiva. Met mijn maat toch iedere keer weer een uitdaging. Naast dat de bikini perfect zat ook een top levering van Annadiva. Mooi op tijd, goed op de hoogte gehouden en extra informatie meegeleverd over het juist verzorgen van de bikini.

Vlotte levering en vriendelijke mail

Ondanks dat er levertijd bij een item van meerdere dagen o p de site stond. Alles binnen enkele dagen binnen! Ook afhandeling retouren en geld binnen korte tijd retour

Superfijne en betrouwbare webshop

Ik heb al vaker online bij Annadiva besteld en het is me wederom prima bevallen!! Duidelijke website,snelle levering en zeer netjes ingepakt. Bijna te zonde om uit te pakken😊

Fijne winkel

Heb de winkel in NIjmegen gebeld en na een uitgebreid gesprek besloten online te bestellen. Fijne ervaring. Het is lastig om de juiste maat te bestellen, zeker als je net bevallen bent en je hele lichaam is veranderd. Het maatadvies klopte echter perfect, en ik kon bij de verschillende bikinitops meerdere soorten broekjes bestellen. De levering was snel en het pakket was goed verzorgd. Heb Annadiva aangeraden bij mijn moeder, zij heeft er vervolgens ook een mooie bikini besteld. Twee verbeterpunten: je hebt de optie om te sorteren op voorgevormde cups, maar niet om te kiezen voor niet-voorgevormde cups. Daarnaast zou ik graag bij meer merken meer opties zien met hoge broekjes. Maar dat ligt natuurlijk ook aan de merken zelf.

Perfect altijd goed.

Netjes verzorgd en bezorgd.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB