Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen en is snel geleverd. Top!

Prima service, betrouwbaar

Prima snelle service. Goede kwaliteit alleen jammer dat je kosten moet betalen voor het terugzenden maar bedrag is niet zo hoog via UPS.

Snelle levering, duidelijke mailing, niks op aan te merken.

Bestelling zeer snel geleverd, en wat een verrassing, prachtig doosje, mooi verpakt, net een cadeautje om open te maken. Werd er heel erg blij van!

Snelle service en duidelijk retourbeleid

Ik had meerdere bikini's besteld ivm pasvorm en maat. Ze werden snel geleverd, in een goed passende verpakking, duidelijk met zorg ingepakt. Aangezien ik maar 1 bikini wilde houden heb ik de rest terug gestuurd, ook het retourbeleid was duidelijk en mijn retour werd zeer vlot behandeld.

Fijne mooie bikini Freya is altijd top, service AD ook!

Snel, goed, zit perfect: helemaal tevreden.

Ruime keus, uitstekende service!

Mooie collectie, snelle bezorging, zeer correct en vriendelijke correspondentie

Altijd netjes en op tijd wordt er geleverd

Vragen worden altijd beantwoord en problemen worden snel opgelost

Vrouwelijke luxe met superservice

De eerste keer dat ik bij Annadiva bestelde, maar het overtrof mijn verwachtingen. Ten eerste sluit de collectie badkleding (ik wilde een bikini) precies aan bij mijn smaak én maten. Ten tweede een snelle levering en de bikini was superluxe ingepakt!

GEWELDIG!!

Dit was mijn eerste ervaring met annadiva. Een woord geweldig, superleuk ingepakt, gewoon het gevoel dat je jarig bent. Snel weer de. Lovende bestelling doen!✅

Snel en goed, altijd weer

Altijd een cadeautje als de bestelling binnen komt! Mooi ondergoed, ook voor mijn lastige maat altijd veel keuze en prachtige producten. De levering is altijd snel, compleet en foutloos; andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Kwaliteit, snelle levering en overzichtelijke webshop

Ben erg blij met mijn aankoop, een mooie stevige en functionele sportbh voor een nette prijs. Snel besteld en snel in huis. Heel fijn!

Geweldig goede kwaliteit goede service.

👍🏻prima service

Leuke webshop, goede service!

Ik heb voedingsbh's besteld en ik ben heel tevreden over de snelle levering, het mooie pakketje en de verlengde retourservice! Zo fijn dat je na je bevalling nog kunt retourneren, mochten de bh's toch niet goed passen! Ik kom hier zeker terug :)

Mooie bikini, netjes verpakt en snelle levering

Snelle levering, perfect ingepakt met een persoonlijk tintje!

Tevreden

Prima winkel, fijn dat ze mijn maat verkopen (gebeurt niet vaak) netjes verpakt e n op tijd geleverd. Bikini was helaas niet mijn ding, jammer van de retourkosten alleen, maar is geen bezwaar om er weer te bestellen

Snelle bezorging, mooie verpakking, met zorg ingepakt, kortom, top kwaliteit!

Snelle bezorging, mooie verpakking, met zorg ingepakt, kortom, top kwaliteit! Met vriendelijke groet, maria b c roelofs

Snelle levering en goede kwaliteit

Kort samengevat leveren ze onwijs snel, goede kwaliteit en de zorg van inpakken geeft net dat ene beetje extra! Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon super. Voor mij geen andere merken meer!

Snelle levering, bikini topkwaliteit!

Snelle levering van een prachtige bikini. Helemaal top!

fijne ervaring

Mooie bikini gekocht. Snelle levertijd. Retourservice ook goed

Prima levering van producten van hoge kwaliteit

Prima levering van product van prima kwaliteit

Snelle service.

Mooie site, snelle levering, hielden je goed op de hoogte van inpakken tot levering en het kwam in een super leuke verpakking 😃

Zeer goede service en kwaliteit

Mooie bikini. Netjes aangeleverd in verpakking. Snelle levering en goede communicatie via mail. Top!!!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB