Goede producten, mooi verpakt

Ik word altijd blij van de doosjes van Annadiva. Super leuk. De producten zijn kwalitatief goed en de prijzen marktconform. Wat ik wel jammer vind, is dat je moet betalen voor retourzending. Iets dat toch regelmatig gebeurt, wanneer je lingerie en badkleding niet kunt passen. Dit maakt dat ik soms eerst bij andere webshops kijk, waar dit niet zo is.

Bikini valt precies op maat. Ik ben er ontzettend blij mee! Prachtige verpakking ook!

Kadootje

Goed verpakte levering, echt een kadootje om uit te pakken.

Het pakje was zo in huis. Goed verpakt in een zwarte doos. Mijn bestelling mooi verpakt in vloeipapier met een bedank kaartje. Erg netjes allemaal. Het was een feestje om het pakketje uit te pakken ook al weet je wat er in zit...

zeer goede en snelle service

het pakje zo netjes aangeleverd!

Zeer positief!

Ondanks het feit dat het merk badkleding dat ik zocht bij Annadiva alleen online verkocht wordt ben ik prima op weg geholpen door de klantenservice. Het pakketje is naar verwachting goed aangekomen, was qua look & feel echt een gepersonaliseerd kadootje om te mogen ontvangen en ik heb thuis rustig alles kunnen passen. De pasvorm is perfect en ik ben heel blij een nieuw adres te hebben gevonden!

Prima, snel en correct geregeld.

Ik heb mijn bestelling snel en correct ontvangen.

Jammer van de retourkosten

Super goede website!!!!

Geweldig!!! Het pakketje is al een cadeautje om te krijgen.

Jammer dat retourkosten zelf moet betalen. Verder prima.

Prima service, klantgericht, prettig contact

Prima service, klantgericht, prettig contact

Prima, vlot en netjes verpakt.

Wel jammer dat een dag na mijn bestelling alle badkleding in de opruiming ging. Ik zou het haast retourneren en opnieuw bestellen. Maar ik moet wel zeggen de bikini zit perfect. Goede pasvorm.

Snelle, zorgvuldige en mooi verpakte levering

Snelle levering, prima product!

Eerste bestelling snel geleverd. Product past prima, volledig naar wens!

Goede bezorging en prima afhandeling.

Snelle levering, goede service

1 Artikel retour gezonden en op zeer korte termijn geld teruggestort!

TOP!!!

Ik was op zoek naar een bandeau top maar in mijn maat is dat moeilijk te vinden. Het moet vooral stevig zijn en op deze site heb ik hem gevonden en ook nog voor een goede prijs en snelle levering!!! Ik ben blij.....

Prima producten goede kwaliteit en goede service

Zeer fijne kennismaking met Annadiva

Door mijn moeilijke cup maat heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Annadiva. Geweldig mooie site. Wat een keus, zelfs voor mij. De gok genomen online te bestellen en ja hoor een mooi passende bikini. Geweldig!! En ook zeer mooi ingepakt. Ik ga zeker de winkel bezoeken om ook daar het ruime assortiment te bekijken en ga zeker mooi lingerie scoren. Ga zo door zou ik zeggen.!!!!!

Levering duurde lang, zag er wel netjes uit.

Levering duurde wat langer ivm 1 artikel dat niet direct op voorraad was. Dat betekent dat je ook ruim een week wacht op de andere 4 artikelen.

Vlotte levering

Prettige website en snelle levering. Mooi ingepakt ook. Helaas paste de bikini niet goed en heb ik het product geretourneerd. Ook dat is gemakkelijk. Wel zelf de retourkosten betalen.

Goede communicatie tijdens bestelprocedure

Recent heb ik voor het eerst kort achter elkaar twee bestellingen bij Annadiva geplaatst. Mooie website met kwaliteitsproducten. Prettig zoals jullie het bestelproces begeleiden met mails. De eerste bestelling kwam snel binnen. En was van mooie kwaliteit. De tweede bestelling is niet aangekomen. Daarover heb ik een mail gestuurd en wacht nog op antwoord. Een antwoord duurt vijf werkdagen dat vind ik vrij lang duren.

Fijne webshop

Duidelijke en prettige webshop, en prima bestel proces en retouren afhandeling.

Snelle afwikkeling (ook bij terugbetalen van retour), mooie producten en vriendelijke medewerkers

Was prima

Badpak besteld en zeer tevreden.

Zeer tevreden, mooi badpak, prachtige verpakking zelfs.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB