Klanten sneller op de hoogte houden over afleverdatum.
Pluspunten
Ze denken met je mee voor een alternatief, koop altijd mijn bikini s hier...
Pluspunten
Goede snelle service, duidelijke uitleg op de site inclusief handige maattabellen
Pluspunten
Goede Service. Artikelen netjes verpakt . Wasvoorschrift erbij. Zeer tevreden over Annadiva . Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Snelle levering, mooie en degelijke verpakking. Product van goede kwaliteit. Zorgvuldig ingepakt met persoonlijke boodschap.
Pluspunten
Mooie bikini's die goed zitten, ook bij grote maten. Snelle levering en makkelijk retourneren. Handig dat je kan zien of een bikini nog in de winkel zelf beschikbaar is.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijn dat alles tegelijk verzonden word dan heb je gewoon alles in 1x binnen ipv dat je 2x thuis moet zijn voor je pakketje. Netjes ingepakt ook.
VerbeterpuntenIk heb geen track en tracé code ontvangen. Dat was jammer maar wel netjes een mail dat het pakket was ingepakt.
Pluspunten
Snelle levering en het past precies dankzij de goede uitleg hoe de juiste maat te bestellen. De verpakking was een feestje! Mooi ingepakt! De spullen zijn prijzig, maar wel van goede kwaliteit. We hebben eerder iets van dit merk gehad en had specifiek gezocht op internet.
Pluspunten
Ik vond het erg leuk dat het ingepakt was dn er een kaartje bij zat
VerbeterpuntenNiets. Prima tevreden.
Pluspunten
sUPER SNELLE LEVERING EN PERFECT PRODUCT!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer duidelijke correcte webshop, veel aanbod, snelle levering. Kortom mijn favoriete lingerieshop
Pluspunten
Het product voldeed niet aan mijn verwachtingen/te klein. Maar na het retourneren werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer ik het geld teruggestort kreeg. En het stond dan ook direct weer op mijn rekening. Bedankt voor de snelle service,
Pluspunten
leveren snel
Verbeterpuntengeen commentaar
Pluspunten
Snelle service mooie collectie !
VerbeterpuntenIn de winkel hoger geprijsd dan webwinkel ! Is netjes verrekend
Pluspunten
Zowel in winkel als online goede service en snel in huis
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt. Eindelijk een goed passend badpak!!!
Pluspunten
Vaak goede acties mbt lingerie. Ook grotere maten
Pluspunten
Redelijk snelle levering Leuk verpakt
VerbeterpuntenIk heb het onderstukje van mijn bikini helaas op een andere site moeten halen. Vind wel een verbeterpunt had graag mijn bikini in 1 bestelling gehad.
Pluspunten
Ik koop hier met veel plezier! Bestellingen zijn altijd snel binnen & alles is zorgvuldig verpakt! Ik raad jullie al aan bij vriendinnen
Pluspunten
Via internet soak besteld. Ik had het snel in huis in een mooie verpakking.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en nette levering. Retour ook netjes en vlot afgehandeld. Mooie producten.