Pluspunten
Ruime keuze in lingerie in de grotere maten. Bestelling altijd mooi verzorgd ingepakt én vaak met leuke kortingsacties.
Kosten verbonden aan retour sturen. Dit maakt dat ik niet meer ga bestellen.
Pluspunten
snelle levering en afterpay mogelijkheid. Vaak sale.
VerbeterpuntenKosten voor retourzending laten vervallen en etiket voor eventuele retourzendingen toevoegen aan bestelling.
Pluspunten
Service, klantvriendelijk, denken goed mee, oplossingsgericht.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Fijne overzichtelijke website. Joe wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling en de levering was razendsnel en met een vriendelijk kaartje erbij.
Pluspunten
Aardige mensen, snel verstuurd, mooi ingepakt en heel mooi badpak!
Pluspunten
Duidelijke website , goed bestel proces , communicatie / mails etc Pakket netjes verpakt snelle levering,
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Alles was supernetjes ingepakt. Levering was prima. Erg blij met mijn aankoop!
VerbeterpuntenMinder flyers in de doos? In het kader van papierverspilling?
Pluspunten
Snelle en nette levering. Ruime collectie voor diverse mensen. Erg fijn dat ze ook voor de wat grotere maten leuke en hippe badkleding hebben en niet alleen in standaard zwart.
Pluspunten
Leuk verpakt Snelle levering Persoonlijk door kaartje Goede communicatie door e-mail
Niet zo snel als asngegeven
Pluspunten
Veel variatie in produkten
VerbeterpuntenNog geen verbetertips tegengekomen
Pluspunten
mooie en hippe lingerie en badmode voor de vollere dames
Pluspunten
Altijd met volle aandacht voor de klant en zonder problemen kun je terugsturen! Veel keuze voor mijn moeilijke bh maat!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Duidelijke web side , snelle levering , goede kwaliteit en pasvorm . Mooi verpakt
Pluspunten
Duidelijke website met mooie foto’s. 2 bikini’s besteld van Freya! Perfecte pasvorm! Ik ben er blij mee! Laat de zomer maar komen.
Dat ze niet vergeten om zo door te gaan!! Jammer dat ik niet vaker primadonna kan bestellen, maar ze zijn zo goed dat ik lang ervoor spaar om ze te kunnen kopen. Beste behas die ik ooit heb gehad. Bedrijf heeft echt fantastische service. Te bedenken dat ik zelden reviews schrijf...… Deze is het waard!!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment voor grote cupmaten
VerbeterpuntenRetourkosten zijn ouderwets. Levering is ook lang, moest 5 dagen wachten.
Pluspunten
prima omschrijving van de artikelen snelle levering .
Verbeterpuntenniks! houden zo!
Pluspunten
altijd snel geleverd en geen problemen met retouren. nog geen contact gezocht omdat dit niet nodig was..
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hoi hoi, veel lof hoor over jullie produkten en jullie service en klantgerichtheid dankjewel
VerbeterpuntenMaar als ik toch iets zou mogen zeggen, wanneer je besteld en door omstandigheden moet retourneren dan is het niet gratis retourneren toch wel een diggetje vooral als je in een dorp woont en in dat dorp geen exxes point is , bv pas 2dorpen verderop en je dus verplicht bent te retouren via Post NL. dan is6.95 per retour best pittig, (ik heb het zelf al een aantal x aan de hand gehad omdat ik bikini wil aanschaffen en dus al aantal x de mt. net niet goed is af en toe een gratis retour is dus welkom verder alle goeds voor jullie xx