Pluspunten
Prachtige kwaliteit bh’s. Er is extra aandacht besteed aan de verpakking. Uitstekende communicatie over de levering. Snelle service.
VerbeterpuntenVerpakking kan nog iets vrouwelijk door mooi kleurtje tissuepapier. Beleving wordt daardoor specialer en vrouwelijker.
Pluspunten
Ze hebben een ruime collectie in vele maten.
VerbeterpuntenLevering zou wat mij betreft wat sneller mogen, Het duurde ruim een week voordat ik mijn BH had. Dit was van te voren overigens wel zichtbaar. Toch had ik het fijn gevonden om wat vaker een status update te krijgen.
Webshop iets simpeler maken
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website met goede zoekfunctie. Bevestigingsmail en mail wanneer pakketje wordt verzonden. Helder aangegeven wat levertijd is. Fijne, professionele uitstraling. En een leuke verpakking!
VerbeterpuntenNee, alles is prima gegaan!
Pluspunten
Onwijs goed bedrijf! Je krijgt zeker waar voor je geld en je krijgt het ook nog in een mooi pakketje binnen met daarin nog wat kaartjes.
VerbeterpuntenZijn er niet.
Pluspunten
heldere communicatie, keurige toezending van bestelling, snelle afhandeling retourzending. Prima eerste ervaring!
Verbeterpuntenop dit moment geen
Pluspunten
Duidelijke maatvoering en advies, leuke merken en een groot assortiment. Enige “jammere” is dat je moet betalen voor je retourzending.
VerbeterpuntenBij bestellingen boven de 100 euro ook gratis retour zenden of iets dergelijks
Pluspunten
Bestellingen altijd zeer verzorgd. Voelt als cadeautje voor jezelf.
VerbeterpuntenMoeite met instellen account. Niet duidrlijk bijvoorbeeld waar wachtwoord aan moet voldoen
Pluspunten
In de winkel altijd goed geadviseerd en spullen van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenCheck je bestelling voor je deze verstuurd. 2x iets besteld en 2x was de aankoop stuk.
Pluspunten
Goed kwalitatief mooi aanbod voor de zelfbewuste plus size vrouw
Pluspunten
Snelle, nette levering.
Pluspunten
Goede prijzen, redelijk snelle levering. Pakketje ziet er verzorgt uit, attente informatie erbij. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenOp de site iets meer aangeven hoe iets valt, of reviews van klanten verwerken.
Pluspunten
De bezorging ging mooi vlot en overzichtelijk,door de mail die ik kreeg om te volgen.
Pluspunten
goed aanbod
Pluspunten
fijne en duidelijke website, groot assortiment, goede hulp aan de telefoon, snelle levering.
VerbeterpuntenDat zou ik nu niet weten.
Pluspunten
Ik had een verkeerde bestelling gedaan. Gebeld en werd goed en duidelijk geholpen door de telefoniste. Vervolgens heeft ze mijn bestelling aangepast. Super!
VerbeterpuntenGeef duidelijker aan dat men een maat kleiner of groter dient te nemen in verband met de UK maat.
Pluspunten
Duidelijke uitleg op zowel de site, via de mail en op papier bij de levering.
VerbeterpuntenHet blijft jammer dat er voor de reourzending moet worden betaald.
Pluspunten
Toen mijn bestelde product niet op tijd kon worden geleverd, kreeg ik meteen bericht. En ik kreeg ook de keuze om een eventueel ander product eerder te ontvangen. Uiteindelijk gekozen om te wachten en heel blij met mijn keuze! Goede kwaliteit, leuk ingepakt. Gewoon top!
Pluspunten
Goede producten. Helder maatadvies. Kwaliteit op orde. Prachtig en smaakvol ingepakt. Kadootje om te openen! Personal noot dmv ondertekening is leuke beleving.
VerbeterpuntenMeer foto's van de kleding op een.model.
Pluspunten
De levering was perfect!
VerbeterpuntenHet is alleen jammer, als je iets terug stuurt, dat je zoveel verzend kosten moet betalen.
Pluspunten
Snelle levering, keurig ingepakt, leuk kaartje erbij.
wellicht iets snellere levering