Pluspunten
Snelle levering Duidelijke communicatie en uitleg over de producten en het verzenden hiervan. De producten zitten netjes verpakt.
VerbeterpuntenIk vind het terugsturen van kleding erg duur als je geen Ups in de buurt hebt zitten.
Pluspunten
Fijne klantenservice, die snel reageert en met je meedenkt. Veel aanbod van mooie en leuke lingerie en badmode voor grotere cupmaten!
Pluspunten
Snelle afhandeling van retouren en terugstorten geld.
Pluspunten
Mooi bedrijf en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes alles verpakt en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle correcte levering
Pluspunten
Veel keuze en op tijd geleverd. Communiceert duidelijk over de Levering. Niets op aan te merken
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Netjes en op tijd geleverd
Pluspunten
Verkopen mooie producten en gelukkig ook in grote maten en veel keuze!
Pluspunten
Goed product en in een mooi doosje verzonden.
Pluspunten
Levering binnen gestelde termijn en zeer zorgvuldig ingepakt!
Pluspunten
Eindelijke eens ruime keuze, ook in de grotere cupmaten zonder dat je meteen de hoofdprijs betaalt. Snelle reactie op vragen per mail. Duidelijke website.
VerbeterpuntenDe website reageert wat traag. Een winkel in het Noord-Oosten van het land zou mij erg blij maken.
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en nette levering. Leuke persoonlijke boodschap bij de bestelling.
Pluspunten
Zeer snelle levering mooie producten
VerbeterpuntenJammer dat vaak niet alle maten leverbaar zijn
Pluspunten
Goede website. Uitgebreid aasortiment. Snelle levering & snelle afhandeling retourzendingen.
VerbeterpuntenWeet ik zoeven niet
Pluspunten
Mijn bh kon niet binnen de afgesproken dagen geleverd worden. Ik heb keurig een mail gehad dat er vertraging was. Ook na een antwoord van mij op de mail, kreeg ik weer reactie.
Pluspunten
Goede adviezen op website en communicatie