Pluspunten
Klooien bikini gekocht, waarbij de maat goed kloppend was. Ook de klantenservice reageerde snel en erg behulpzaam.
Pluspunten
Online besteld en dat gaat uitstekend al2x wat besteld en geleverd
VerbeterpuntenHet gaat prima levering tussen 2-5 dagen zou misschien iets sneller kunnen aan de andere kant je weet het want ze melden het dus kun je daar rekening mee houden. Dus ik zelf vind dat prima.
Geen. De bestelling word snel geleverd, netjes ingepakt met vloeipapier in een doosje. Elke keer weer alsof je een cadeautje uitpakt.
Pluspunten
bestelling is snel en goed geleverd
Pluspunten
telefonisch goed geholpen. snelle afhandeling van de teruggestuurde producten
Verbeterpuntenalleen reactie op mail gehad dat ze het zouden beantwoorden. geen antwoord gekregen dus toen maar gebeld.
Pluspunten
Snelle levering. Erg netjes verzorgd.
VerbeterpuntenTopservice, geen verbeterpunten.
Pluspunten
bij on-line aankoop duidelijke website, snelle service, en de verpakking is echt een cadeautje !
Pluspunten
Mooie site, je krijgt het pakketje mooi aangeleverd
VerbeterpuntenDe retour kosten moet je zelf betalen
Pluspunten
Zoals aangegeven levertijd en mooi en netjes verpakt /verstuurd
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Goede levering/mooi ingepakt.
VerbeterpuntenHet inleveren bij een UPS punt is minder handig. Zijn beperkter aanwezig.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit
Pluspunten
Vlotte levering Leuk ingepakt Goede collectie
Pluspunten
Alles past perfect dus zeer tevreden
Pluspunten
Snelle levering en erg mooi ingepakt.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Leuke persoonlijke berichtje, en leuke verpakking. Is iedere keer weer een cadeautje als je het thuisgestuurd krijgt.
Pluspunten
De bh's waren mooi ingepakt. Een cadeautje om uit te pakken.
Verbeterpunten-
Jammer dat niet altijd mijn maat aanwezig is, vooral bij aanbiedingen word ik vaak teleurgesteld
Pluspunten
Prima geregeld
Pluspunten
Grote maten
Pluspunten
Prachtige spullen, snelle online service!
VerbeterpuntenPrijskaartjes aan bhs in de winkel. In de winkel konden ze me niet precies vertellen welke bhs in de aanbieding waren. Via een mail van jullie juist naar de winkel gegaan. Uiteindelijk een gedeelte teruggebracht naar de winkel en via de site besteld. daar betere ervaringen mee.
Pluspunten
Prima en vooral ook snelle service! Ook in Winkel Nijmegen goed geholpen!