Pluspunten
Doen precies wat ze schrijven. Accuraat
Verbeterpunten??
Pluspunten
Heel fijn dat je achteraf kunt betalen
VerbeterpuntenEr zat geen retoursticker bijgezonden
Pluspunten
Prettige website, overzichtelijke mails na bestelling, levering in mooie & stevige verpakking.
Pluspunten
Altijd snel met versturen. Fijn dat je met afterpay kunt betalen. Nooit geen probleem als iets retour gaat.
VerbeterpuntenRetouren kost nu nog geld, dat zou fijn zijn als dat gratis is (met een antwoordnummer ofzo) voor de rest echt een top bedrijf!!!
Pluspunten
Fijne producten, veel voor alle maten en fijn personeel in de winkel.
VerbeterpuntenKan zo snel niks bedenken
Pluspunten
Heel persoonlijk en erg leuk ingepakt. Ik vind de kwaliteit van het product erg hoog.
VerbeterpuntenDe BH's zijn wel erg duur, maar dat is niet echt iets wat veranderd kan worden ben ik bang.
siliconen pars voor kleinere borst
Pluspunten
Goede ervaring met annadiva betreft online bestellen
Pluspunten
Pluspunten
Prima bedrijf
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie levering!!!! Die persoonlijke touch vind ik erg speciaal
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Pluspunten
Zeer attent over de telefoon . Alleen weet niet iedereen alles. Er zijn verschillende computerrogrammas waar niet iedereen in kan mee kijken werd me verteld, klinkt zeker verwarrend...
VerbeterpuntenDegene die de telefoon aanneemt moet wel alles weten. Ik had dus emand die zeer aardig was maar zelf niets wist of geen toegang had tot bepaalde computer programma's.
Pluspunten
Mooie en uitgebreide collectie
Pluspunten
Hele mooie bhs die echt met recht goeie kwaliteit zijn en dat voel je als je ze in je handen hebt.
Pluspunten
Zeer waardevol advies. Super vriendelijk personeel in de winkels. En een bestelling werd heel mooi verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Altijd mooi verpakt en op tijd geleverd. Is er een artikel niet dan snelle en juiste communicatie.
Pluspunten
Echt geweldig! Alles klopt!
Pluspunten
Keurige service. Vlug en netjes ingepakt.
VerbeterpuntenVind t jammer dat je als je wat betalen de retour kosten voor eigen rekening zijn. Bij veel bedrijven is dat vort €0 of zit erin verweekt wellicht. Nu betaal je altijd €2,95 retour kosten. En met badkleding moet je vaak wel wat meer maten ofzo bestellen dus heb je altijd n retour
Pluspunten
Correcte levering, prima verpakt, zeer verzorgd met de nodige informatie bijgesloten
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Volgens mij is er echt geprobeerd alles op tijd te leveren, maar 't terug bellen werd niet altijd na gekomen zoals afgesproken.
VerbeterpuntenBetere communicatie, dus als de leverancier jullie niet gebeld heeft. Dan dit ook terug koppelen naar de klant.
Pluspunten
Vlotte bezorging en fijne website