Pluspunten
Ik koop hier al mijn Bh's, ze hebben goede kwaliteit producten en geven goed maat advies. En als het toch niet past kun je het makkelijk terugsturen
Pluspunten
Pluspunten
Netjes te woord gestaan en super geholpen
Pluspunten
Groot aanbod aan niet zo gangbare maten, goede communicatie en snelle levering!
Pluspunten
Goed advies, het was netjes verpakt, makkelijk retour.
Pluspunten
snelle levering,mooi verpakt. na vraag via mail, binnen 1 uur antwoord..super. leuk ; )handgeschreven kaartje verpakt door.
Verbeterpuntenbij afrekenen moment: (misschien heeft u ook interesse in..) aanbieden lingerie waszakje voor een mooie prijs/ of een zwemtasje (voor zwemkleding) na gebruik. De printen van jullie verpakkingsdoosjes zijn super .mss gebruiken in zwemtasjes.
Pluspunten
Snelle levering en goede klantenservice
VerbeterpuntenEr valt altijd wel wat te verbeteren.. voor nu heb ik geen verbeter punt.
Pluspunten
Altijd persoonlijk
VerbeterpuntenRetourstikker
Pluspunten
Prima service en deskundigheid.
Pluspunten
Netjes verpakt en verzorgd. Bij navraag keurig netjes te woord gestaan.
VerbeterpuntenLevertijd duurt wel lang ruim een week. Als dit naar een dag a 2 dagen kan worden terug gebracht zou dit perfect zijn
Pluspunten
Ondanks mijn getwijfel over een tankini van primadonna(die ik toch wilde houden)werd ik met geduld goed verder geholpen en ben erg blij met mijn aankoop!
Verbeterpuntenniet nodig
mail inzake bezorging niet 3 uur van te voren sturen, maar een dag eerder graag!
Pluspunten
snel en goed. Mooie prijzen.
Pluspunten
snel en duidelijke site
Verbeterpuntenstaat niet vermeld met bestellen dat als je je mail vult en denkt 10 procent korting te krijgen dat dit niet geld als er iets in de sale is dat vond ik beetje misleidend
Pluspunten
Goede site, makkelijk overzicht, ga hier vaker bestellen!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pakket is keurig verpakt met een persoonlijk berichtje. Echt een cadeautje.
Pluspunten
Snelle en goede levering, goede aanbiedingen, mooie spullen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en vriendelijk. En geen problemen retouren alles netjes verzorgd
Pluspunten
Snelle verzending. Overzichtelijke site. Persoonlijk kaartje bij bestelling is leuk detail.
Pluspunten
Ruime keuze
VerbeterpuntenMeer info over pasvorm bij sommige artikelen
Pluspunten
Goede en snelle levering en fijn product