Pluspunten
Snelle afhandeling, pakket was verpakt als een cadeautje. Kwaliteit prima.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede producten, fijne website. Levertijd wordt duidelijk vermeld en op vragen wordt snel gereageerd.
Pluspunten
Netjes ingepakt
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website.
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering, goede service, bij retour ook snelle verwerking en afhandeling
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Bij het product staat hoelang de levertijd duurd. En daar houden ze zich aan! Heel fijn.
VerbeterpuntenNog een bedrijf in omgeving rotterdam z.azodat ik naar de winkel kan een niet via internet hoeft te bestellen
Pluspunten
Ze maken waar, wat ze beloven. Correct, duidelijk en betrouwbaar.
VerbeterpuntenPrima, gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Namen zelf contact op nadat mijn betaling was blijven hangen/ mislukt. Hierdoor kon ik mijn vragen hierover direct kwijt. Kreeg snel antwoord op vragen.
VerbeterpuntenDuurde wel lang voordat het niet verkochte product weer in de winkel verscheen als beschikbaar.
Pluspunten
Goed benaderbaar
VerbeterpuntenIk vind het perfect
Pluspunten
breed assortiment met een duidelijk en prettige website. Bij de bestelling zit een handgeschreven kaartje wat het heel persoonlijk maakt... leuk !!
VerbeterpuntenNa bestelling laat de levering even op zich wachten. Ze leveren helaas niet de volgende dag of uiterlijk binnen 2 werkdagen.
Beste Tosca, hartelijk dank voor je fijne review! Wanneer artikelen bij ons op voorraad zijn verzenden wij deze, indien voor 16.00u besteld, dezelfde dag nog. Sommige artikelen hebben we helaas niet op voorraad en bestellen we na bij onze leverancier. In jouw geval had deze inderdaad een levertijd van 2-5 werkdagen. Ik wens je veel plezier van je aankoop! Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
snel en mooie kwaliteit
Pluspunten
Mooie site. Voor eerste keer bestelling geplaatst. Snelle bezorging. Mooi verpakt. Zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle bezorging en duidelijke omschrijving producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gemakkelijke site en vrij snelle levering
VerbeterpuntenAls het hele pakket teruggestuurd word dat de verzendkosten gratis zijn
Pluspunten
Snel, correct en respectvol!
Pluspunten
Snel teruggave bedrag van retour gestuurde producten. Leuke verpakking