Pluspunten
Mega service, prachtige producten en zo mooi verpakt, echt een cadeautje om te krijgen. En belangrijkste van alles, vakmanschap, passende bikini’s en ondergoed voor grote maten. TOP!
VerbeterpuntenKosteloos retourneren.
Pluspunten
Prima telefonische hulp, uitleg en meedenken
Pluspunten
Werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling zou worden verzonden
Pluspunten
Assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle nette levering en mooie uitverkoopprijs.
Pluspunten
Snelle en keurige levering, in een goede handzame verpakking. Pachtige kwaliteit bikini, nog mooier dan op de foto's!
VerbeterpuntenAlles naar wens, dus geen verbeterpunten.
Pluspunten
Goede uitleg over de maten!
VerbeterpuntenJammer dat de verzending via UPS gaat er zijn minder retourpunten als van PostNL.
Beste Steffany, hartelijk dank voor je review! Annadiva biedt inderdaad de mogelijkheid om pakketjes te retourneren via UPS voor een gereduceerd tarief van €2,95. Het is echter ook mogelijk om onze pakketjes via een andere verzender te retourneren zoals PostNL, echter betaal je hier het reguliere tarief van de gekozen verzender. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Top, snel goed assortiment
VerbeterpuntenMisschien nog een goedkoop merk in het assortiment voor grote maten
Pluspunten
Duidelijke uitleg op de website, producten snel in huis
VerbeterpuntenAangeven dat er geen sprake is van track&trace
Beste Ilse, hartelijk dank voor je review! Als verbeterpunt geef je aan dat er geen sprake is geweest van een Track & Trace code bij jouw bestelling. Wat vervelend om dit te lezen, normaliter zouden onze klanten deze code wel moeten ontvangen van onze verzender PostNL. Mocht je dit in de toekomst nog eens ervaren vernemen we dit graag van je zodat we je hopelijk alsnog kunnen voorzien van een Track & Trace code. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Bikini netjes verpakt in een doos. Mail werd binnen 1 werkdag beantwoord. Kwaliteit-Prijs van product is prima.
VerbeterpuntenJammer dat je voor retourneren kosten moet maken. Aangezien je bikini's en lingerie altijd moet passen en daarom wel eens twee maten besteld, zou het fijn zijn wanneer er niet ook nog kosten voor retournering bij komen.
Beste Astrid, hartelijk dank voor je review! We begrijpen dat het wellicht vervelend kan zijn dat je voor de retourkosten moet betalen, maar helaas zijn wij op dit moment nog niet in staat om dit gratis te maken. We hopen dat je dit begrijpt. Om onze klanten toch tegemoet te komen bieden wij een gereduceerd tarief van €2,95 aan via UPS. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Nee
Pluspunten
Duidelijke informatie, bij vragen via email de volgende dag of de dag erna duidelijk antwoord. Snelle en nette levering.
Pluspunten
Top producten, kwalitatief en vooral ook goed gepresenteerd. Duidelijke site. Zelfs na de eerste keer daar wat bestellen voelde het vertrouwt en ik wist dat ik iets goeds in huis zal halen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke communicatie en erg mooi verpakte pakjes. Feestje om pakketje uit te pakken :-)
Pluspunten
Kunnen goed advies geven.
VerbeterpuntenGrote maten niet snel laten uitverkopen.
Pluspunten
Ik beveel Annadiva aan, door dat ze duidelijk de maten correct aangeven op hun site om zo je badkleding te bestellen. Ik heb een Bikini gekocht van BEACHLIFE Directoire blue en ben er blij mee maat correct. Super, Top!! Vriendelijke groet, J. Timmer
VerbeterpuntenNiets meer aan doen, super duidelijke site
Pluspunten
Leveren altijd binnen de afgesproken termijn.
Pluspunten
Ik ben blij verrast over de zorgvuldige en snelle verzending. Ook de vriendelijke manier van communiceren aan de telefoon heeft indruk gemaakt.
VerbeterpuntenEen duidelijkere vermelding over de maat voering. Ik heb daardoor iets terug moeten sturen en opnieuw bestellen.
Wordt overspoeld met mail
Beste, hartelijk dank voor je review! Naar aanleiding hiervan hebben we ook direct contact met je opgenomen en in overleg jou afgemeld voor onze nieuwsbrief. Het is jammer om te lezen dat je ons hierom met een cijfer 4 beoordeelt, hopelijk begrijp je dat dit los staat van de service die wij onze klanten kunnen bieden. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Snelle levering, mooi en zorgvuldig ingepakt. Mooie en duidelijke website en goede producten.
VerbeterpuntenNog meer keuze
Pluspunten
Snelle levering. Producten worden keurig verpakt.
VerbeterpuntenIk zou niets weten! Dank U!