ik had problemen met de website, na prettig telefonisch overleg bestelling geplaatst.
Pluspunten
Snelle service en goed
Pluspunten
Snelle levering en zorgvuldige verpakking
Pluspunten
Alles is heel soepel verlopen. En de producten waren super.
VerbeterpuntenGeen, naar mijn beleving
Pluspunten
Snelle levering en met aandacht ingepakt!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
keurige afhandeling. houden wel artikel in backlog totdat tweede artikel uitgeleverd kan worden. Dit is lang wachten.
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenNiet alle modellen zijn in mijn maat (meer) beschikbaar maar dat is wellicht debet aan de tijd van het seizoen.
Pluspunten
Goede merken
VerbeterpuntenDe dames van de klantenservice zijn aardig maar de eerste keer kreeg ik een verkeerd advies en de tweede keer werd mij beloofd dat ik iets zou horen maar dat is niet gebeurd
Beste, hartelijk dank voor je review! Als verbeterpunt geef je aan dat je in eerste instantie verkeerd advies had gekregen en vervolgens werd er beloofd dat je een teruggebeld zou worden echter is dat niet gebeurd. Je hebt inderdaad telefonisch contact gehad met onze klantenservice, waarna wij op een later moment weer contact met je zouden opnemen. Door een miscommunicatie is dit helaas niet gebeurd, nogmaals excuses hiervoor. Inmiddels hebben we hier contact over gehad via de mail. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Alle grote maten ook op voorraad en behoorlijk wat keuze
Pluspunten
Snelle reactie en mooi ingepakt.
net aankoop gedaan 2 bikini's en nu 15 procent korting 2 dagen later. Is zuur.
Pluspunten
Badkleding en lingerie waar je voor de verandering eens een keer echt blij van wordt, mede omdat de kwaliteit en pasvorm zoveel beter zijn dan mijn vorige online bestellingen en hoe fijn is het om boven- en onderkleding in verschillende maten te kunnen bestellen. Met vriendelijke groet, Ina Leyfeldt (een zeer tevreden klant)
VerbeterpuntenHeb ik niet kunnen ontdekken.......
Pluspunten
BH’s passen altijd! Goede kwaliteit. Het wordt altijd mooi verpakt in papier en een leuke doos. Ik hoef dankzij Annadiva niet meer uren te zoeken in winkels naar een goede BH.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super mooi en verzorgt ingepakt en verzonden
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten .Het is perpect.Ga zo door
Pluspunten
Snelle verzending en uitgebreid aanbod
VerbeterpuntenMaatvoering freya totaal onduidelijk op website, daardoor verkeerde maat thuisgekregen, geen tegemoetkoming in verzendkosten, geen goede service of alternatief geboden, ik ga hier niet meer bestellen
Beste, hartelijk dank voor je review! Als verbeterpunt geef je aan dat de maatvoering van Freya onduidelijk is waardoor je de verkeerde maat thuis kreeg. De maatvoering van onder andere het merk Freya is inderdaad gewijzigd waarna wij de UK maat zijn gaan hanteren en niet de EU maat. Op de website proberen wij dit zo duidelijk mogelijk aan te geven om teleurstellingen te voorkomen. Het is jammer om te lezen dat het toch voor verwarring heeft gezorgd en dat je hierom niet meer bij ons zult bestellen. Mocht je in de toekomst toch nog advies wensen horen wij dat graag. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Alles positief allen nog graag een gratis retour
VerbeterpuntenZie bovenstaand