Pluspunten
Snelle levering en met retourzending staat het betaalde bedrag heel snel weer op je rekening. Top
Pluspunten
Groot assortiment van mooie bh's.
VerbeterpuntenIk vind het assortiment in de winkel niet groot. Ik bestel dan online. Binnen hetzelfde merk zit dan veel verschil tussen verschillende modellen in dezelfde (mijn) maat. Dan moet ik betalen om het terug te sturen of alsnog naar de winkel. Dat is steeds best veel gedoe en uiteindelijk heb ik nog geen passende bh.
Pluspunten
Alleen online ervaring, maar hoe het pakketje binnenkomt is een zeer positief. Erg persoonlijk doordat de naam van de inpakker erbij is vermeld en het product binnenkomt in een mooie, vrolijke verpakking.
Verbeterpunten-valt het product groot/klein Het is altijd erg lastig in te schatten als je iets online besteld, of de maat groot of klein valt. Nu had ik bij jullie van het merk 'beach life' besteld, en dit viel erg klein. Van het merk panache of prima donna pas ik een 70E namelijk prima, maar bij beach life totaal niet. Daarom zou het fijn zijn als er bij het product zou kunnen worden vermeld of het groot/klein valt.
Pluspunten
Persoonlijk berichtje bij de bestelling, erg leuk! Bestelling ging makkelijk omdat ik wist wat ik wilde omdat ik eerder ook al eens in de echte winkel was geweest.
Pluspunten
Mooi assortiment lingerie en badmode. Dit is de tweede keer dat ik een bestelling heb geplaatst en zeker niet de laatste. Snelle levering en complimenten voor het mooi inpakken. Het leek wel een cadeautje !!
Pluspunten
Bestelling conform opdracht geleverd en volgens opgegeven levertijd.
Pluspunten
Bestelling wordt super ingepakt
Pluspunten
De vrouwen aan de telefoon waren zeer behulpzaam en vriendelijk
VerbeterpuntenAls er een kortingscheck van €10 wordt gegeven en de aankoop past niet en er is geen andere maat te krijgen in het zelfde product dan vervalt de korting omdat hij gebruikt is . Misschien een tip om op de volgende bestelling die geplaats wordt een nieuwe kortings bon te geven . Dit was in mijn geval niet van toepassing omdat er gezegt werd dat ik een ruiling niet geaccepteerd had. Dit klopt niet de maat die ik nodig had kon niet meer geleverd worden. anders had ik de ruiling geaccepteerd..
Pluspunten
Grote collectie netjes achteraf betalen! Keurig netjes in mooi doosjes ingepakt!
VerbeterpuntenRetour verzenden gratis
Pluspunten
Aantal keer een mail met hoe ze zending er voor staat. En product is zo als ik hoopte
Pluspunten
Mijn bestelling was binnen de aangegeven termijn geleverd. Het bestellen ging gemakkelijk en de communicatie rondom de bestelling was prima.
Pluspunten
Via internet heb ik mijn bestelling geplaatst. Deze werd snel geleverd in een prachtig doosje. Met zorg ingepakt. Als een cadeautje! Heel leuk om zo te ontvangen. Mijn maat had ik wat krap gemeten. De winkel gebeld voor informatie om te ruilen. Zeer goede service, meedenken. Fijne winkel.
Pluspunten
Prachtige collectie, snelle service
VerbeterpuntenRetourzendingen gratis maken
Pluspunten
Fijn, goed alles overzichtelijk.
VerbeterpuntenGratis retour verzendingen!
Pluspunten
Fijne selectie van (sport)beha's in 65E & 65F
Pluspunten
Ik heb goede ervaring, als er iets is, en je neemt contact op, lossen ze het vrijwel meteen op
VerbeterpuntenEr valt natuurlijk altijd wel iets te verbeteren, maar ik zou dat zo gauw niet kunnen bedenken
Pluspunten
Alles goed geregeld
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Ik heb geen idee meer hoe ik ooit bij Annadiva terecht ben gekomen. Weet wel dat ik bij Annadiva zeker weet dat het goed gaat. Dat heeft de ervaring al geleerd. Mijn spullen keurig verzorgd bezorgd. Die verzorging geeft eigenlijk heel fijn gevoel! Een verpakking waar je vrolijk van wordt! Het is de combinatie van alles die mij het gevoel geeft veilig te kunnen bestellen via internet en toch iemand te zijn.