Pluspunten
Ik heb geen idee meer hoe ik ooit bij Annadiva terecht ben gekomen. Weet wel dat ik bij Annadiva zeker weet dat het goed gaat. Dat heeft de ervaring al geleerd. Mijn spullen keurig verzorgd bezorgd. Die verzorging geeft eigenlijk heel fijn gevoel! Een verpakking waar je vrolijk van wordt! Het is de combinatie van alles die mij het gevoel geeft veilig te kunnen bestellen via internet en toch iemand te zijn.
Pluspunten
Spullen worden direct opgestuurd en erg leuk verpakt. Er wordt echt aandacht besteed aan je aankoop.
Pluspunten
Goede overzichtelijke website. Levering op tijd.
Pluspunten
mooie kleding
VerbeterpuntenInfo over het afgiftepunt voor retour klopte niet (Berkel Enschot). Toen per post moeten verzenden voor 6 euro. Geld betalen voor retour vind ik niet klantvriendelijk. Daarnaast klopte de maat niet van het artikel.
Beste, hartelijk dank voor je review! Wat vervelend om te lezen dat de informatie over het afgiftepunt voor retour niet klopte. Ik wil dit graag voor je uitzoeken, hiervoor heb ik je een mailtje gestuurd. Daarnaast geef je aan de verkeerde maat te hebben ontvangen, het is vervelend om te lezen dat je dit vermoeden had. Voor o.a. het merk Fantasie is de maatvoering door de leverancier gewijzigd waarna wij de UK maat zijn gaan hanteren en niet de EU maat. Via de mail heb ik je hierover een toelichting gegeven. Mocht je hier nog vragen over hebben hoor ik dat graag. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Prima verpakt ,mooi doosje Zorg aanbesteed
VerbeterpuntenBest een lange levertijd ,niet binnen 5 dagen
Pluspunten
Mooi bedrijf, betrouwbaar, goede producten, top service, etc. Ga zo door!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Geld van niet geleverde product was snel retour op mijn rekening.
VerbeterpuntenVerkoop geen producten die jullie niet meer kunnen leveren. Had 2 stuks besteld en kreeg pas later de melding dat hun leverancier er nog maar 1 kon leveren. Jammer dit!
Beste, hartelijk dank voor je review! Wij begrijpen dat het heel vervelend is als je iets besteld, je je hierop verheugd en het uiteindelijk toch niet leverbaar blijkt te zijn. Zo was het in jouw bestelling zo dat één van de twee bestelde artikelen helaas niet meer beschikbaar was. Wij vinden het onprettig dat dit onze klanten overkomt en doen ons uiterste best dit te voorkomen. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van onze leverancier en slagen wij hier niet altijd in. Wij waarderen je feedback zeker en hopen dit in de toekomst te voorkomen. Groet Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Ik kreeg mijn bestelling keurig op tijd en werd hiervan op de hoogte gehouden. Het produkt was keurig ingepakt. Ik had echt het idee mezelf een cadeautje te geven
VerbeterpuntenOp dit moment geen...
Pluspunten
Prachtig assortiment, spullen keurig verpakt, duidelijke webshop.
VerbeterpuntenNa bestelling eerder een bevestiging sturen zou fijn zijn.
Pluspunten
Wat een ontzettend leuke verpakking van de lingerie! Mooi doosje en de bhs keurig nog in sitspapier verpakt mét een persoonlijk kaartje!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vriendelijke mensen aan de telefoon
VerbeterpuntenIk heb mijn bestelling op 9 mrt gedaan maar nog steeds niet compleet ontvangen. 1 van de artikelen is vertraagd (zou 5 april komen). Toen t 15 april nog niet gekomen was, belde ik en kreeg ik te horen dat de levering pas 23 mei zou komen! Ze vonden t heel vervelend maar waren afhankelijk van de leverancier. De andere twee artikelen hebben ze nu wel bezorgd maar ik ben benieuwd of ik de bh nog ontvang. Ik zou annadiva aanbevelen in zee te gaan met een andere leverancier. Zelfs een bankstel heb je eerder in huis!
Pluspunten
Prima dienstverlening
Pluspunten
Goede communicatie, goede merken/kwaliteit
Pluspunten
Ruim assortiment lingerie en badkleding mijn favoriet is het merk prima Donna . Goede service, en mooi verpakt echt een kadootje om uit te pakken!!
Pluspunten
Een cadeautje voor jezelf. Prachtig verpakt, met een persoonlijke touch en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke website, maat informatie, Mooi verpakt en snel opgestuurd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering, Keurige service voor omruilen
Pluspunten
Snelle levering Veel producten worden aangeboden Het was super leuk ingepakt,mooi doosje! Netjes en verzorgd.het was een echt kado.
VerbeterpuntenGeen idee..ga zo door..
Pluspunten
Goede en snelle levering, bikini precies wat ik ervan verwachtte.
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment, gebruiksvriendelijke website.
Pluspunten
Snelle levering in mooie verpakking