Pluspunten
Kennis van de artikelen, artikelen zien er precies uit als op de website, Snelle levering ! Top webshop !!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede uitleg en maatgids op de site. Levering ging snel en zat mooi verpakt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en goede klantenservice
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering conform afspraak. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Pluspunten
Super snelle levering en heel mooi ingepakt!
Pluspunten
Als je hier je lingerie koopt ontvang je het letterlijk als een kadootje. In een hele leuke verzenddoos, en je setje netjes verpakt. Er zit zelfs een kaartje bij door wie het met liefde is ingepakt. Echt een verrassing. En een feestje voor jezelf om uit te pakken. Ik ben er erg over te spreken. Ook de verzending verliep vlot, en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd zou worden. Top!
Pluspunten
Goede en mooie kwaliteit leveren ze
VerbeterpuntenGa vooral zo door !!
Pluspunten
Keurig ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij.
Pluspunten
Bij contact een snelle reactie en komen afspraken na.
VerbeterpuntenRetourzending kost geld
Pluspunten
Ik had nooit eerder via Anna Diva besteld, dus altijd even spannend dan. Maar het ging heel makkelijk en duidelijk. Pakketje netjes binnen de aangegeven termijn geleverd gekregen. En een kleinigheidje, maar oh zo leuk, wat een mooie en leuke verpakking. Een feestje om te openen! De beha's (panache sculpturesse, sportbeha zonder voering) zitten super. Ik draag hem als gewone beha en wat zit ie lekker en netjes. Alles zit perfect op zijn plek en hij geeft de perfecte vorm. Volgende bestel ik weer hier! I
VerbeterpuntenIk kreeg een bevestiging van mijn bestelling. Maar omdat ik niet bekend was met Anna Diva had ik het fijn gevonden als ik het pakketje had kunnen volgen.
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenKomen levertijd niet na Kortingscodes werken niet altijd
Beste Johan, hartelijk dank voor je review! Als verbeterpunt geef je aan dat wij de levertijden niet nakomen. In jouw bestelgeschiedenis zie ik inderdaad dat er een artikel tussen zat wat niet binnen de aangegeven levertijd bezorgd kon worden. Hier hadden we je ook direct over geïnformeerd. Ik kan me voorstellen dat dit ontzettend vervelend was, ook wij vinden het vervelend dat dit artikel onverhoopt vertraging had opgelopen. Helaas zijn wij hierin volledig afhankelijk van onze leveranciers. Daarnaast geef je aan dat de kortingscodes niet altijd werken. Hier is eerder mailcontact over geweest met mijn collega, hopelijk zijn we je hierin voldoende tegemoet gekomen. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
heel positief ervaren. De goederen die geleverd zijn, zijn dan ook van kwaliteit. zal zeker de winkel een keer willen bezoeken om een mooi badpak uit te zoeken. mooi verpakt en met zorg ingepakt.
Verbeterpuntenop dit moment nog niet.
Pluspunten
Goede snelle service. Mooi verpakt, informatie inbegrepen. Fijn om hier te bestellen.
Snellere levering zou fijn zijn. Bij veel bedrijven is het al vandaag bestellen, morgen in huis, dus dan is 8 werkdagen best lang.
Pluspunten
Snelle levering, prachtig ingepakt. Mooie merken.
Pluspunten
Goede nette communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik vond alles goed gegaan. En wat leuk om zo een mooie verpakking open te mogen maken. Een echt kadootje.
Pluspunten
Heb diverse keren online een bestelling gedaan. Alle bestellingen zijn keurig en kwalitatief goed verzorgd. Ook goede communicatie wat betreft levering. Ook als een bestelling niet compleet op voorraad is, krijg je bericht wanneer men verwacht dat je bestelling compleet is en wanneer de verwachte verzenddatum is. Super geregeld.
VerbeterpuntenGeen slechte ervaring met dit bedrijf. Vooralsnog alleen pluspunten.
Pluspunten
Snelle actie en mooie spullen! Leuk ingepakt kreeg ik mijn pakketje met perfecte bh's.
VerbeterpuntenIets minder mailtjes