Ik heb mijn rekening nog niet gekregen. Of niet gezien.
Beste Annemiek, hartelijk dank voor je Kiyoh review! Wat fijn om te zien dat je onze service met een 10 beoordeelt! Indien je voor de betaalmethode Afterpay hebt gekozen kan het 8-10 dagen (na ontvangst van je bestelling) duren tot je jouw factuur hiervan ontvangt. Groet Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Ik krijg wat ik besteld heb en op tijd
Pluspunten
Snel en adequaat
Pluspunten
Zorgvuldigheid is een kernwaarde. Dat is voelbaar en zichtbaar door de mooie verpakking. Een aankoop is een cadeautje voor mezelf.
Pluspunten
keurig netjes verpakt altijd.
Verbeterpuntenretourbrengen in winkels vergemakkelijken.
Beste Judith, hartelijk dank voor je fijne review! Als verbeterpunt geef je aan dat het retourbrengen in de winkels vergemakkelijkt kan worden. Om onze service te verbeteren horen we graag van je of je ergens tegen aan bent gelopen tijdens het retourneren. Hiervoor heb ik even contact met je opgenomen via de mail. Groet Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Bestelling, levering, producten en alles daartussenin is perfect aan voldaan. Snel binnen, ik ga zeker weer bestellen
VerbeterpuntenGeen dus
Pluspunten
Mooie site, snelle levering
Pluspunten
Snel en netjes verpakt in een leuke mooie doos
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Wat een super snelle levering! En heel goed en netjes verpakt! Chapeau!
Pluspunten
Pluspunten
Eindelijk een bedrijf met totaal andere keuzes! Én betaalbaar en uitstekende kwaliteit.
Pluspunten
Goede service, nette communicatie. Bikini zat helaas niet mooi genoeg, retourneren ging gemakkelijk.
Week wachten voor het artikel er is dat is wel lang vind ik
Beste, hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te zien dat je onze service met een 10 beoordeelt! Doordat het helaas niet mogelijk is om alle maten op voorraad te hebben maken wij gebruik van levertijden. Om deze reden kunnen sommige artikelen inderdaad pas na een aantal dagen bezorgd worden. Deze verwachte levertijd staat dan ook aangegeven bij de bestelling. Hopelijk is jouw bestelling naar wens! Groet Marie-Claire | Annadiva
Pluspunten
Zending is snel bezorgd en keurig verpakt.
VerbeterpuntenDe maten vallen uiterst klein, jammer !
Beste, hartelijk dank voor je fijne review! Soms kan het inderdaad zijn dat een bepaald merk of model anders valt dan verwacht of dan je gewend bent. Jammer om te lezen dat de maten bij jou klein uitvielen. Mocht je in de toekomst nog advies wensen over onze collectie neem dan gerust contact met ons op. Groet Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Ruime keuze, goede kwaliteit, redelijk retourbeleid
Pluspunten
Zeer aardige en behulpzame dames
VerbeterpuntenDe keuze in maat 70 F viel wat tegen. Werden wel voor ons besteld, fijn natuurlijk maar we moesten wel een keer extra naar de winkel ervoor.
Pluspunten
Uitgebreide voorraad, diversiteit aan merken. Bestellen en evt. retourneren is eenvoudig.