Verbeterpunten.
Pluspunten
Zeer goed aanbod, snelle levering en erg fijne communicatie.
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling retour
Pluspunten
Alles top geregeld
Pluspunten
Leuk ingepakt, echt een cadeautje voor jezelf!
Pluspunten
Goede levering, producten heel netjes ingepakt en verstuurd!
Pluspunten
Prachtige collectie voor de vollere vrouw. Werk zelf al ruim 16 jaar bij Hunkemöller. Geef zeer regelmatig advies aan mijn klanten, die net als ik tegen het feit aanlopen dat ze mijn (onze) maat niet hebben in het assortiment, de site van ANNADIVA te bezoeken.
VerbeterpuntenNee, kan het niet bedenken. Ben namelijk vol lof over de kwaliteit van uw producten. De site is zeer toegankelijk en …. de service is uitstekend.
Gefeliciteerd Marja! Jij bent onze winnares van de maand april 2019 voor de Kiyoh review actie. We hebben je hierover een mailtje gestuurd. Heel veel plezier hiervan! Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
De communicatie verliep positief toen er een artikel niet was kreeg ik netjes een mailtje en werdt het reeds betaalde bedrag vlot terug gestort. Maar het meest positieven was de grote cup maten collectie van anna diva. En het doosje waar in mijn artikelen werden bezorgd vond ik een feestje!
VerbeterpuntenDe levering kan wel wat vlotter, en het zou prettig zijn als je retour artikelen voor de zelfde kosten bij post nl zou kunnen brengen ipv een ups punt!!
Pluspunten
Goede communicatie over de status van de bestelling, snelle reactie na telefonisch contact. Pakketje werd netjes afgeleverd in een mooie verpakking.
Ik vind het jammer dat als je spullen wilt retourneren dat je dat dan zelf moet betalen. Terwijl de artikelen al duur genoeg zijn.
Beste, hartelijk dank voor je Kiyoh review! Wij begrijpen dat het wellicht vervelend kan zijn dat er voor de retourkosten betaald moet worden. Momenteel zijn wij helaas nog niet in staat om het retourneren gratis te maken. We hopen dat je dit begrijpt. Om onze klanten toch tegemoet te komen bieden wij een gereduceerd tarief van €2,95 aan via UPS. Groet Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Snelle afhandeling en telefonisch bereikbaar
Pluspunten
Wonderful webshop, understanding with customer errors and problems, not to mention lovely swimwear. I had an excellent experience with Annadiva and will definitely shop there in the future!
VerbeterpuntenNothing!
Pluspunten
Fijne collectie en bestelling is bijzonder ingepakt, voelt als een cadeautje.
VerbeterpuntenProducten worden niet of pas na zeer lange tijd bezorgd zonder dat hier over gecommuniceerd wordt.
Beste, hartelijk dank voor je review! Als verbeterpunt geef je aan dat de producten uit jouw bestelling niet of na zeer lange tijd bij je bezorgd waren. Helaas was er in jouw bestelling sprake van meerdere vertragingen, hier ben je inderdaad niet op tijd over geïnformeerd. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak. De gewenste artikelen zijn uiteindelijk gelukkig nog wel bij je geleverd. We hebben hierover ook contact met je opgenomen via de mail. Hopelijk is jouw aankoop naar wens! Groetjes Marie-Claire | Annadiva
Pluspunten
Ik had een bestelling van twee bikini's geplaatst, maar ik had een foutje gemaakt in de bestelling. Er werd oplossingsgericht meegedacht en ik heb de goede bikini's ontvangen. De verpakking alleen al is een feestje.
VerbeterpuntenDie heb ik niet. De eerste ervaring is top
Pluspunten
goed telf advies betreft maat beachjurk! twee maten bikinitops besteld en eentje moeiteloos kunnen terugsturen! heel blij met Annadiva