Pluspunten
Bh en bikini's grote cupmaten!!
Pluspunten
Mooie bikini's Goede communicatie over bestelling, slecht over retourzending
VerbeterpuntenMaatvoering vreemd. Ik heb altijd 75D en nu is het véél te klein! Slecht dat er geen gratis retourzending is. Dom van mij, niet goed gelezen, maar slecht door jullie gecommuniceerd. Eerste keer klant, maar nooit meer en beveel het niemand aan.
Beste Miranda, bedankt voor je review! Als verbeterpunt geef je aan dat de maatvoering vreemd is. Normaliter draag je een 75D echter zat de maat je te klein van deze bikini. Het kan altijd voorkomen dat een ander merk of model anders valt dan verwacht. Indien je hier nog advies over wenst horen we dit graag! Verder geef je aan dat het slecht is dat het retourzenden niet gratis is. Om ervoor te zorgen dat onze klanten voordat zij bestellen op de hoogte zijn van ons retourbeleid en de kosten van het retour zenden kun je dit duidelijk op onze website vinden. Dit voorkomt dat onze klanten voor een onaangename verrassing komen te staan op het moment van retourneren. We begrijpen dat het wellicht vervelend kan zijn dat je hiervoor moet betalen, maar helaas zijn wij op dit moment nog niet in staat om dit gratis te maken. We hopen dat je dit begrijpt. Om onze klanten toch tegemoet te komen bieden wij een gereduceerd tarief van €2,95 aan via UPS. Het is erg jammer om te lezen dat dit jouw eerste maar ook laatste keer bij Annadiva zal zijn. Groet Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Snelle levering, mooie artikelen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, vanaf het moment van bestellen tot je het pakketje in huis ontvangt. Het ziet er allemaal tiptop uit, de kleine details maken het erg speciaal.
VerbeterpuntenMeer keuze in grote cupmaten.
Pluspunten
Supersnelle levering. Mooie doos waarin product werd geleverd
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
VerbeterpuntenIk vind het jammer dat als je 2 van de 4 artikelen koopt je toch 2,95 retourkosten moet betalen
Pluspunten
Als top ervaren
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Zeer nette levering snelle retourafhandeling
Pluspunten
Super mooie kwaliteit en net zit als een tweede huid! Ik zal het zeker mijn vriendinnen aanraden!
Pluspunten
Snel geleverd, betrouwbaar, persoonlijk & aandacht besteed aan je bestelling, zeer goede service, mooie en goede kwaliteit artikelen. Ik raad Annadiva dan ook iedereen aan en ik zal in het vervolg vaker bestellen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke uitleg over de juiste maat, behulpzaam, helder. Bestel hier regelmatig en blijf dat zeker doen!
Pluspunten
Groot assortiment. Snelle bezorging
Pluspunten
Mooie webshop met ruim assortiment en duidelijke communicatie. Pakket was leuk verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenRetour naar een antwoordnummer zou toegankelijker zijn.
Beste Lisette, bedankt voor je review! We begrijpen dat het wellicht vervelend kan zijn dat bij het retourneren de verzender voor de retourkosten moet betalen. Echter zijn wij momenteel helaas nog niet in staat om dit gratis te maken. We hopen dat je dit begrijpt. Om onze klanten toch tegemoet te komen bieden wij een gereduceerd tarief van €2,95 aan via UPS. Groet Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Goede service, snelle levering, vriendelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering van je bestelling.
Pluspunten
De website is vriendelijk, gemakkelijk in gebruik, uitnodigend en duidelijk; top! De artikelen zijn leuk verpakt; echt een cadeautje. De service is echt super! De medewerkers van de klantenservice zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenJammer dat artikelen niet kostenloos geretourneerd kunnen worden.
Beste Simone. Bedankt voor je enthousiaste review, leuk om te lezen! Wat betreft het retourneren, helaas zijn wij op het moment nog niet in staat om het retourneren gratis te maken. We hopen dat je dit begrijpt. Om onze klanten toch tegemoet te komen bieden wij een gereduceerd tarief van €2,95 aan via UPS. Groet Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Ik kreeg mijn bikini in een heel mooi doosje en ook mooi ingepakt. Er leuk om te ontvangen, alsof ik een cadeautje kreeg van mezelf!
Pluspunten
Kwaliteit, en perfecte service.
Pluspunten
snelle verzending.
Pluspunten
zo mooi doosje echt een kanootje! en ook fijn een persoonlijke inpakkaart!!