Pluspunten
Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en verzending per e-mail
VerbeterpuntenHet bleek wat lastig te zijn om je af te melden voor de nieuwsbrief
Pluspunten
Goede site, waar alles duidelijk vermeld staat. De bikini die ik besteld heb was binnen een paar dagen binnen. Ook een van de artikelen die ik retour heb gestuurd was binnen een paar dagen verwerkt.
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt, zeer tevreden
Verbeterpuntenonzeker over factuur, deze kwam pas laat, mail gestuurd en het bedrijf werkt zo nette super snelle mail terug met prima uitleg en zeer vriendelijk en persoonlijk Merciekes vriendelijks JAcquelien
Pluspunten
Prachtige kwalitatief hoge, bikini's. Snelle verzending enmooi verpakt, alsof je een cadeautje krijgt. Enorm blij en tevreden.
Pluspunten
Duidelijke uitleg over maten Zeer goede kwaliteit en pasvorm
Pluspunten
snelle en goede levering in stevige en mooie verpakking.
Pluspunten
Snelle levering, er ging iets mis tijdens het bestelproces werdt direct gehandeld.
Pluspunten
De bestelling die ik had geplaatst werd snel geleverd. De bestelprocedure als de maattabel waren beiden zeer duidelijk. Mijn bestelling paste perfect.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De verpakking, die zag er puik uit.
VerbeterpuntenCommunicatie en klantvriendelijkheid. Werkelijk ongelooflijk hoe star deze personen blijven wanneer ze zelf tekort schieten in hun communicatie en service. Slecht! Heeel, heel slecht! Voor mij eens maar nooit weer!
Beste, bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat je onze service met een 1 hebt beoordeeld. Je geeft aan dat onze communicatie en klantvriendelijkheid verbeterpunten zijn. Telefonisch en via een e-mail hebben we je meer informatie gegeven over de gewijzigde maatvoering van het artikel wat je had besteld. Ook op de website proberen wij dit zo duidelijk mogelijk aan te geven om teleurstellingen te voorkomen. Jammer om te lezen dat dit toch voor verwarring heeft gezorgd en dat je hierdoor niet meer bij ons zult bestellen. Mocht je in de toekomst toch nog advies wensen neem dan gerust contact met ons op! Groet Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Ik had een verkeerd retour huisnummer gebruikt. Marie-Claire heeft heel erg haar best gedaan om het pakket te traceren. Geld is gelijk de dag nadat het pakket retour is ontvangen terug gestort op mijn rekening.
VerbeterpuntenOp de doos aangeven dat het retour huisnummer afwijkt van het verzend adres.
Beste Irma, bedankt voor je review! Jouw retourzending werd inderdaad verzonden naar een ander nummer op de Australielaan. De oorzaak hiervan is voor ons ook onduidelijk. Gelukkig hebben we het kunnen oplossen en is jouw retourzending terecht en netjes afgehandeld. Groetjes Marie-Claire | Annadiva
Pluspunten
Leuk personeel, goede kennis en mooie merken/collecties
Pluspunten
Ik werd heel vriendelijk en deskundig telefonisch geholpen toen de door mij bestelde maat niet paste. Uiteindelijk kon ik in de winkel vrijblijvend een andere maat passen en gelukkig paste die wel perfect.
Pluspunten
goed assortiment waaronder voor mij belangrijk Prima Donna. Snelle levering. Gaat het een keer niet goed. Retouren worden snel verwerkt
VerbeterpuntenJammer dat er soms maten ontbreken bij een aanbieding of in het assortiment. Ik grijp weleens mis.
Pluspunten
Goede merken en veel keuze
VerbeterpuntenBij retouren betaal je nogmaals voor het verzenden....
Beste, hartelijk dank voor je review! Het klopt dat de retourkosten door de klant zelf betaald dienen te worden, wij zijn helaas nog niet in staat om dit kosteloos te doen. De heenzending is echter wel gratis bij een minimaal bestelbedrag van €50,-. Groet Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Snel, super kwaliteit
Verbeterpunten/
Pluspunten
Heel goede kwaliteit goede pasvorm netjes
Pluspunten
Een van de artikelen was niet op voorraad. Hier werd netjes over gemaild en er werd meegedacht over wat ik dan met her bijpassende artikel wilde.
VerbeterpuntenGeen. Ging allemaal voorspoedig.
Pluspunten
Altijd blij met mijn bestelling. De spullen worden altijd optijd geleverd. Laatst had ik een keer een probleem met een artikel, dit werd gelijk keurig opgelost. Ik ben super tevreden !
VerbeterpuntenGratis retouneren zou wel een fijne service zijn aangezien de bh's al prijzig genoeg zijn
Pluspunten
fijn advies over maat en pasvorm keuzes