Het gratis terugsturen van artikelen.
Beste Lotte, bedankt voor je review! Helaas zijn wij op dit moment nog niet in staat om het retourneren van artikelen gratis te maken. We hopen dat je dit begrijpt. Om onze klanten tegemoet te komen bieden wij een gereduceerd tarief van €2,95 aan via UPS. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Duidelijke communicatie Snelle levering Goede prijzen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie winkel, vriendelijk personee, mooie producten. Heb online besteld maar in de winkel afgehaald.
Betere follow-up met verzendinformatie en sneller retour terug betalen. Betere beschrijving producten.
Pluspunten
Snelle levering Ruime product keuze, veel maten dus voor ieder wat wils Duidelijke foto's van product, zoals het op de foto is het in t echt ook.
Pluspunten
Ik ben over alles tevreden
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering
Verbeterpunten/
Pluspunten
Heel snel geleverd
Pluspunten
Ik heb een lastige BH maat, wat ik fijn vind is dat AnnaDiva een ruim assortiment heeft ook in moeilijke maten met diverstijd in kleur en materiaal want tja iedereen heeft wel een zwarte en witte bh. Ik ben dol op het merk Freya en Fantasie lingerie. Op de website kun je vervolgens zoeken wat snel en overzichtelijk werkt!
VerbeterpuntenEen nieuwsbrief is leuk, ik kreeg alleen bijna elke dag een nieuwsbrief. Wat mij beteft is in 1x per maand meer dan genoeg. Voor de rest ben ik erg tevreden als je iets besteld wordt je goed op de hoogte gehouden hoe het is met de status van je bestelling.
3 dagen na mijn bestelling zag ik dat de artikelen nu waren afgeprijsd. Ik heb de klantenservice gebeld met de vraag of ze deze prijs ook aan mij konden rekenen, dit kon helaas niet. Ik ben oprecht teleurgesteld, al een aantal jaren koop ik met enige regelmaat mijn lingerie en badmode bij Annadiva. Vorig jaar nog super goede service nadat er iets kapot ging maar afgelopen bestelling zal voor mij de laatste zijn!
Beste Dinian, bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent. Je geeft aan dat we de korting van de Lentedeals niet meer op jouw bestelling konden toepassen. De actieperiode hiervan begon op 26 maart, jouw bestelling werd geplaatst op 21 maart. We kunnen ons voorstellen dat het vervelend kan zijn als artikel(en) die je eerder hebt besteld later in de sale zijn. Hopelijk begrijp je ook dat er voorwaarden zitten aan dergelijke acties. Eén van de voorwaarden was dan ook dat de actie niet geldig is met terugwerkende kracht op reeds geplaatste bestelling. Het is erg jammer om te horen dat dit je laatste bestelling bij Annadiva zal zijn. Groet Marie-Claire | Team Annadiva.
Pluspunten
Goede website. Veel keuze. Snelle levering. Snel met omruilen. Geld snel terug. Pakje ziet er mooi uit. Net een cadeautje.
VerbeterpuntenLingerie en badkleding moet goed zitten. Via website aanschaffen vind ik wel lastig. Terug sturen kost toch weer 6,95 per pakje via post.nl. Dpd ligt niet altijd in de route is ook nog 2.95. Jammer dat er geen annadiva in de buurt van Haarlem is.
Pluspunten
Veel keus zo doorgaan
Pluspunten
Hele handige website, waarbij je nog eventueel persoonlijk advies kan krijgen. Betaling ging vlot en de levering ook! De bikini kwam als een cadeautje! Top!
Pluspunten
Keurige e-mails, wordt netjes gebeld als bestelling in winkel ligt. Bij het ophalen laat de medewerker de bestelling zien om te controleren of het juiste wordt meegegeven en het is/wordt wordt gezellig ingepakt.
Pluspunten
Na een week had ik mijn bikinitop nog steeds niet ontvangen. Na het sturen van een email kreeg ik binnen 5 minuten bericht dat er iets was fout gegaan en dat de top direct verzonden werd. Prima geregeld !
Pluspunten
Snelle levering, ruime keuze, veel uitleg op de site
Pluspunten
Mooie artikelen van goede kwaliteit
Pluspunten
snelle verzending goede uitleg overzichtelijke website
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.... hoe meer aanbiedingen, hoe leuker winkelen
Pluspunten
mooie collectie,snelle levering
Pluspunten
Ruime keuze, snelle en nette levering
VerbeterpuntenRetourzending zou met antwoordnr. Gratis zijn dat zou ik een pluspunt vinden. Verder prima bedrijf.