Pluspunten
Snelle duidelijke website en service prima
VerbeterpuntenIk snap dat de verzendkosten bij het terug sturen zitten, maar misschien dat dat gratis kan als extra service?
Beste Marion bedankt voor je review! We begrijpen dat het wellicht vervelend kan zijn dat er voor de retourkosten betaald moet worden, maar helaas zijn wij op dit moment nog niet in staat om dit gratis te maken. Om onze klanten toch tegemoet te komen bieden wij een gereduceerd tarief van €2,95 aan via UPS. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Gebruikersvriendelijke website, kwaliteit van de producten is top. Retourneren is ook gebruiksvriendelijk. Ik zal in de toekomst vaker bestellen en wellicht ook een kijkje gaan nemen in één van de winkels.
Pluspunten
Een webshop die het mogelijk maart om ook leuke bad kleding te kopen on danks een grote cupmaat.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Super service zowel in de winkel als met online aankopen. Ook wanneer deze online aankopen helaas geretourd moeten worden.
Pluspunten
- Vlotte afhandeling van bestelling en ook van omruiling - Goede informatie op website - Snel en correct antwoord op vraag via contactformulier - Doen wat ze beloven - Zeer verzorgde verpakking/verzending
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunten bedenken n.a.v. deze ervaring.
Pluspunten
Keurig verpakt verzonden. Helaas toch moeten bellen waar mijn bestelling bleef. Na het telefoontje kreeg ik de volgende dag mijn bestelling, toch een beetje vreemd! Ben blij met mijn bestelling.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Mooie spullen, goede service
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt
Pluspunten
Uitstekende telefonische hulp en communicatie. Snelle verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer klant gericht en behulpzaam
Pluspunten
als je een vraag hebt word je gelijk geholpen en laten ze zien wat ze hebben.
Pluspunten
Mooie collectie, goede service.
Pluspunten
Veel vakkennis. Ik word altijd zeer prettig geholpen. Mooie collectie.
VerbeterpuntenDe retourverzendkosten bij online bestelling... En van mij mag de winkel nog wel wat groter zodat alles van de site ook in elke maat in de winkel voorradig is :D
Pluspunten
Alles dikke prima!
VerbeterpuntenIk kijk al uit naar mijn volgende bestelling :)
Pluspunten
Snelle service. Wordt als een cadeautje verpakt. Erg leuk om zo te ontvangen. Duidelijke email communicatie over bevestiging, verzending.
Pluspunten
Fijn voor grote maten.
VerbeterpuntenDe zoek functie zou nog iets kunnen verbeterd worden.
Pluspunten
Goed advies. Bij bestelling van een aantal merken weten zij precies welke maat geleverd moet worden.
Pluspunten
Geweldige service. Verkeerde maat besteld en telefonisch de goede maat besproken (UK maat). Goed op de hoogte gehouden via de mail over de retourzending en snelle reactie op mijn persoonlijke mail over de afwerking van mn nieuwe maat. Fijn bedrijf.
VerbeterpuntenGeen.