Pluspunten
Eindelijk een webshop voor vrouwen met een grotere cupmaat waar ze ook echt veel keuze en mooie spullen verkopen voor zowel jong als oud!
Pluspunten
Hele snelle en goede service! Mooie kwaliteit!
Pluspunten
Snel geleverd en goed gecommuniceerd. Netjes verpakt en product voldoet aan verwachting.
Pluspunten
Snel geleverd, leuk verpakt, duidelijke extra beschrijving omtrent product en persoonlijke touch in boodschap.
Pluspunten
Snelle levering, ruim assortiment.
De levering zou wat sneller kunnen, of in elk geval de communicatie over de levertermijn. Je hebt het artikel zeker niet binnen drie werkdagen in huis.
Hi Petra, dank voor je review! Helaas is het niet mogelijk om alle maten op voorraad te hebben en om deze reden maken wij gebruik van een levertijd. Jouw bestelling had een levertijd van 2-5 werkdagen en heb je jouw bestelling binnen 3 werkdagen ontvangen. Houdt er rekening mee dat wij het weekend niet meerekenen. Hopelijk is jouw bestelling naar wens, geniet ervan! Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Pluspunten
Bestelling mooi verpakt en lekker op tijd binnen gehad
VerbeterpuntenVia Instagram antwoorden geven op vragen zou fijn zijn
Pluspunten
Levert op tijd, bij retournering meteen een email dat ze iets retour ontvangen hebben en wordt ook gelijk verwerkt bij afterpay, echt een top online service en bovenal de maten zijn ook altijd goed.
Pluspunten
Ik ben zeer goed geholpen op de vragen die ik had. Mijn pakketje is ook netjes bezorgt en zag er verzorgt uit. ik zou jullie zo aanraden. Ben zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle verzending en ik werd goed op de hoogte gehouden waar het pakket was, en wanneer het bezorgd zou worden.
Pluspunten
Zeer tevreden denkt mee met de klant en uitstekende service!
Pluspunten
Pluspunten
Handige site, snelle levering, hele leuke zwembroeken
Pluspunten
Ik heb met een medewerkster van de serviceafdeling gesproken, nadat een bestelde bikinitop te klein bleek. Zij heeft mij goed geadviseerd in de juiste maat en hem voor mij gereserveerd. Deze bikinitop past perfect.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en mooi verpakt.
Pluspunten
Goede mooie srevige bh iets te groot denk ik maar is niet erg
Pluspunten
Super winkel met snelle en goed service!
VerbeterpuntenMisschien de retourkosten laten vervallen.
Pluspunten
grote keuze in grote maten.
Verbeterpuntenvoorraad op de website is niet altijd goed bijgewerkt. Jammer dat artikelen die op de website staan niet in de winkel hangen zodat je ze daar kunt passen