Pluspunten
heb online besteld was allemaal prima voor elkaar. Keurig in gepakt en op tijd bezorgd. helemaal oke. Annadiva voor mij een pre. ik heb niets anders dan positieve punten. Ga zo door en blijf zo de bedrijfsvoering volgen. succes Trijnie
Verbeterpuntenga zo door op deze weg . blijf allert
Pluspunten
veel lingerie in mijn maat en altijd op tijd geleverd
Verbeterpuntenik wil al heel lang een body naar die is er dan weer niet in mijn maat
Pluspunten
Goede kwaliteit .Ruime keuze
Pluspunten
Zeer mooie producten voor grote cupmaten. Bestel hier al jaren al mn bh’s en bikini’s. Wordt heel mooi ingepakt geleverd. Altijd erg tevreden!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super correct bedrijf!
Pluspunten
Fijne service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Doen op tijd wat zij beloven.
Pluspunten
Snelle levering, pakketje helaas moeten retourneren. Ook daarop kreeg ik heel snel reaktie dat het pakketje retour ontvangen is. Top.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
mooie duidelijke site! Overzichtelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Opnieuw zeer nette levering en mooi product. Ik kom graag weer terug op de website.
Pluspunten
Duidelijke website.
VerbeterpuntenHet duurde erg lang voordat ik iets hoorde over mijn aankoop. Ik zag wel dat het tot 10 dagen kan duren voordat er geleverd wordt, maar in die tussentijd werden er wèl veel nieuwsbrieven/aanbiedingen per mail verstuurd.
Pluspunten
Pluspunt: mooie verpakking internet bestelling. Cadeau voor jezelf.
VerbeterpuntenBij standaard bestelling niet duidelijk wanneer pakket arriveert. Werd snel verzonden na telefonisch contact.
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Up to date website, goede en mooie producten en zeer verzorgd verpakt.
VerbeterpuntenCommunicatie met de klant tav vertraagde levering.
Pluspunten
Mooie producten, goede heldere communicatie, producten zorgvuldig verpakt
Pluspunten
Snelle, nette levering en mooie merken
VerbeterpuntenMijn maat vaak snel weg, infoematie bij artikelen kunnen soms wat uitgebreider.
Pluspunten
Fijne service...meerdere keren bikini's besteld. Tot 2 jaar geleden nog nooit een bikini gedragen en door veel afvallen had ik geen idee wat voor maat ik nodig had. Ik ben telefonisch supergoed geadviseerd en geholpen. Deze eerste ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik meerdere keren al wat heb besteld bij AnnaDiva
Pluspunten
De retourzending is snel behandeld en het betaalde bedrag is binnen de genoemde termijn teruggestort op mijn rekening. Kijk zo hoort het. Schept vertrouwen.
VerbeterpuntenLevertijden zijn niet zo snel. Dit wordt duidelijk vermeld op de webshop, dus je weet dit van te voren.
Pluspunten
-hcvbbjnbvbnn jbb
Verbeterpunten-vannacht jhvvbgf cfvhn kjb
Pluspunten
Pluspunten
Snel in huis ,super !!