Pluspunten
Het pakketje was heel zorgvuldig ingepakt. Keurig
VerbeterpuntenDe terugbetaling vond ik wel beetje lang duren
Pluspunten
Bestelling op tijd en juiste binnen en keurig geholpen toen product te klein da's vervangend product ook op tijd binnen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering mooie (persoonlijke) verpakking mooi en fijn product
De communicatie. Ik bestel 2 producten. Mail dan ook wanneer ze geleverd worden en niet elk apart van elkaar met 3 dagen ertussen
Pluspunten
Ik heb geen klachten, ook als ik bel wordt super goed tewoord gestaan.
Pluspunten
Duidelijke productomschrijving op de site. Snelle levering. Snelle en kundige reactie op vragen via de mail.
Mijn bestelling werd een aantal werkdagen later verzonden dan van te voren was aangegeven zonder dat ik daar bericht over kreeg.
De verzending duurde dit keer wel erg lang. Had wellicht met de feestdagen te maken, maar toch.
Pluspunten
Super fijne service in de winkel gehad met passen. Via internet besteld maar twijfelde aan de maat dus een winkel bezocht.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Telefonisch prettige communicatie. Geweldige service, vanwege opsturen juiste maat.
VerbeterpuntenBestelling UK maat is verwarrend, aangezien de UK omvang er niet tussen staat. Daardoor alsnog een onjuiste maat besteld. Handiger om dan iedereen de eigen bh maat door te laten geven en omrekenen door het bedrijf naar de juiste maat.
Pluspunten
Keurig netjes verpakt, op tijd geleverd. Annadiva is een betrouwbaar bedrijf wat zich aan hun woord houd!
Pluspunten
Snelle service, mooie producten!
Pluspunten
zeer correct, keurig verpakt, mooie produkten
Pluspunten
Ik had bh elomie morgan in maat 85 j besteld. heb 85 m ontvangen. Dit te laat ontdekt. Verpakking al weg omdat ik dacht het is wel oke. Was kerstkado voor nichtje. Helaas
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle verzending met track and trace.
Pluspunten
Vlotte levering en mooie producten.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.
Pluspunten
nette en snelle verzending
Pluspunten
Het pakket is een kadootje om te ontvangen! De lingerie is per setje verpakt in vloeipapier. Erg netjes. En het voelt zo chic ☺️
Pluspunten
Site ziet er verzorgd uit. Bestelling was mooi verpakt.