Pluspunten
Snelle reactie keurig pakketje
VerbeterpuntenDe oproep om je aankoop op social media te laten zien vind ik wat minder geslaagd. Lingerie en badmode is toch wel persoonlijk
Pluspunten
Alles is bespreekbaar. Expertise ten top. Fijne afhandeling bij zowaar maar 1 opmerking die ik had in de 5 jaar dat ik nu hier bestel. Goede informering. Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenIets sneller leveren...Ik heb 16 dagen gewacht op mijn bestelling.
Pluspunten
Ondanks de feestdagen had ik mijn bestelling snel in huis! De maattips die gegeven werden zijn voor mij perfect!
VerbeterpuntenIk had nog nooit van jullie gehoord, dus misschien iets meer naamsbekendheid verwerven?
Pluspunten
Duidelijke website met veel keus.
Pluspunten
Snelle goede service mooie producten
Pluspunten
Bestelling netjes ingepakt dus een ook echt een kadootje om uit te pakken en ook de retourzending (eigen schuld had te grote maat besteld) werd keurig omgeruild door een hele aardige dame aan de telefoon nee hoor helemaal top!!
Pluspunten
Mooie producten, makkelijke website en levering was op tijd.
Pluspunten
Snelle levering en mooi verpakt!
Pluspunten
Superblij met mijn aankoop Snelle levering Afterpay mogelijk
Pluspunten
Pakket word altijd op tijd en prachtig ingepakt geleverd. Bestel al een paar jaar bij hun en het is altijd goed. Echt een aanrader!
Pluspunten
Het is een feestje om je bestelling van Annadiva te ontvangen! Netjes en verzorgd ingepakt... word er blij van!
VerbeterpuntenCijfer 8 zegt genoeg
Pluspunten
Snel , veel keuzes giede service.
VerbeterpuntenNiet adverteren dat er veel sale is terwijl dit slecht voor enkele maten geldt.. wees er in de advertisingkop ook helder in
Pluspunten
Ruilen besteld artikel naar wens verlopen
Pluspunten
Correcte nette en snelle service
VerbeterpuntenDie heb ik niet
Levertijd en de communicatie hier over. Mail met vraag over door jullie verkeerd gestuurd artikel blijft on beantwoord.
Pluspunten
Gewoon spullen geleverd zo als het hoort. In een fraaie verpakking!
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit van de producten , zorgvuldig verpakt, duidelijke website
Pluspunten
Mooie kwaliteit lingerie/badmode
VerbeterpuntenGratis kunnen retouren dmv antwoordnummer!