Pluspunten
Mooie goede producten. Ik zocht al heel lang mooie goede bh's en bikini's voor een grotere cupmaat en slanke taille maar wel geschıkt voor jonge meiden. Producten zaten in een mooie doos.
VerbeterpuntenNog meer aanbod voor jonge meiden met cupmaat dd+ En slanke taille. Daarvoor is zo lastig iets te vinden zonder dat het oudbollig is.
Pluspunten
Super goed bedrijf, bestel er vaak , ben er blij mee. Veel keus, en goeie merken, super blij met prima Donna.
Verbeterpunten?,zou het niet weten.
Pluspunten
Correcte info en aflevering van de goederen.Zeer zorgvuldig verpakt en verstuurd.
Pluspunten
Goede website, ruime keuze, mooi verpakt!
VerbeterpuntenLaat de klant even weten wanneer er vertraging is met levering van een artikel.
Pluspunten
I online Producten besteld. Tevreden over de levering.
Pluspunten
Snel geleverd en verpakt als een cadeautje. Super!
Pluspunten
veel keus en alle maten, ook de smalle omvang en grotere borsten.
Verbeterpuntenretour is niet gratis
Pluspunten
Klantvriendelijk en zeer bereid mee te denken
Pluspunten
Snelle levering, maten kloppen
Pluspunten
Bestelling en levering verliepen soepel.
Pluspunten
Duidelijke site, betrouwbare leveringen
Pluspunten
Mooie producten.
VerbeterpuntenCommunicatie! Sneller reageren. Klantvriendelijkheid! Oplossinggericht.
Pluspunten
Zorgvuldig verpakt, prima informatie verstrekking over levering.
Pluspunten
Goede website met mooie producten. Al meerdere keren wat besteld, erg tevreden!
Pluspunten
Snelle en vriendelijke reactie op mail
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke, efficiënte en snelle reactie op mijn vraag over de bh maat, en ook direct na mijn vraag actie ondernomen en mijn bestelling aangepast en verzonden.
VerbeterpuntenDe maatvoering van BH's blijft voor mij altijd een raadsel. Zou er een omreken app kunnen worden gemaakt om het te verduidelijken?