Pluspunten
Snelle levering, groot aanbod
Pluspunten
Snelle levering en via track and tracé goed te volgen
Pluspunten
Top ik bestel de bh voor mijn moeder die wil een type hebben en die verkopen jullie Kan volgen waarneer het wordt afgeleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Makkelijke manier van bestellen, snelle levering, mooi verpakt,
VerbeterpuntenGraag informatie als een bestelling langer duurt dan de aangegeven levertijd. Ik heb weken moeten wachten zonder info, pas totdat ik zelf contact zocht.
Pluspunten
Altijd goede service
Pluspunten
Mooie duidelijke afbeelding en tekst Schattige verpakking Snelle verzending en volgtraject TOP Afterpay heel fijn!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Ze leveren keurig alle lingerie in een mooi doosje. Een feestje om te krijgen.
Pluspunten
ik heb eindelijk een goede winkel gevonden. En ze zijn helemaal TOP.
Pluspunten
Goeie kwaliteit en snelle levering. Ga zeker vaker bij jullie bestellen.
VerbeterpuntenDit was mijn 1ste bestelling! Niks negatiefs ondervonden.
Pluspunten
Snelle service, Mooie verpakking en persoonlijke en snelle reactie op mail.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ze zijn vriendelijk
Pluspunten
Persoonlijke benadering door geschreven naam op het bedankje voor de bestelling. Prima prijzen!
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken!
Pluspunten
Mooie merken en snell bezorging.
Pluspunten
Goede duidelijke website snelle levering en goede retourmogelijkheid. Kwaliteit van de artikelen zijn goed!
Pluspunten
groot maat bij, ik ben tevreden mee. Goed kwaliteit en binnen paar dagen gekregen thuis. Helemaal top!
Verbeterpuntenbetrouwbare bedrijf, ik heb op dat moment geen verbeteringen.
Pluspunten
Mailverkeer was snel en heel vriendelijk
Pluspunten
Mooie artikelen, goede omschrijving en duidelijke foto’s, prima prijs en altijd weer supersnelle bezorging.
Pluspunten
Mooi breed aanbod met goede kwaliteit/prijsverhouding Mijn bijzondere maat is hier te krijgen! Een heel toegankelijke website Snelle, betrouwbare levering
De klant eerder laten weten dat een produkt niet leverbaar is en dan niet de klant laten wachten op een eventueel ander aangeschaft artikel Het bedrag van het niet leverbaar artikel heb ik nog steeds niet teruggestort gekregen. De medewerkster zou dat doorgeven aan de financieel medewerker. Ik zou daar een mail over krijgen, nog niet ontvangen. Dus een aandachtspuntje voor de betrouwbaarheid Maataanduiding is ook heel lastig: je bestelt een bikinitop EU maat 70 FF, dan staat er op het kaartje 70H, en dan blijkt dat je naar de UK maat moet kijken Hoop dat jullie hier wat mee kunnen
Beste, bedankt voor je review! Wij waarderen je feedback en zullen dit zeker meenemen. In je review geef je aan dat je graag eerder bericht had ontvangen over de vertraging in jouw bestelling. Dit begrijpen we volkomen en wij streven er altijd naar dit binnen enkele dagen na het moment van bestellen te communiceren. Helaas kregen wij deze informatie van onze leverancier een stuk later, waardoor dit helaas niet gelukt is. Onze excuses hiervoor. Groet Juliske | Team Annadiva