Pluspunten
Snelle levering en goede bezorging
Pluspunten
Mooie producten Vlot te bestellen Snelle levering
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Scherp afgeprijsde bikini's, een stuk goedkoper dan bijv wehkamp.
VerbeterpuntenLevering mag wel wat sneller, na ca een week had ik mn pakket nog niet.
Pluspunten
De levering ziet er altijd keurig uit. Net een cadeautje. De service is goed en ze zijn goed bereikbaar.
VerbeterpuntenPrijzen kunnen nog iets lager of meer kortingscodes/acties
Pluspunten
Veel aanbod
VerbeterpuntenCommunicatie aan de telefoon kan vriendelijker. Ik heb mijn BH retour gestuurd omdat deze te groot was, telefonisch een andere besteld en die zou opgestuurd worden.. dit alles was vorige week donderdag, wacht dus nu ruim een week. 5 werkdagen stond voor het bestellen zou de dame aan de telefoon, helaas niks meer vernomen.
Beste Sharon, bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je dit gevoel hebt! Service vinden wij erg belangrijk en wij zullen dit dan ook zeker meenemen. Helaas is jouw ruiling niet helemaal goed verwerkt, maar heb je inmiddels jouw BH ontvangen. We wensen je veel plezier ervan! Vriendelijke groetjes, Team Annadiva
Pluspunten
goede producten vriendelijk personeel fijn dat het personeel je online bestelling kan retourneren in de winkel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Pluspunten
BH zijn goed passen precies
Pluspunten
Goed verpakt en snel geleverd
Pluspunten
Ze komen na wT ze zeggen
Pluspunten
Altijd goed geholpen en prima service, heel betrouwbaar
VerbeterpuntenMisschien een iets betere communicatie wanneer de levering iets later is
Pluspunten
Ik bestel regelmatig bij Annadiva omdat ik een grote maat bikini (G) heb. Helaas is die maat in de gewone lingeriewinkels bijna niet te krijgen. Annadiva heeft op de site een duidelijke maattabel en omschrijving van de bikini's wat het bestellen super makkelijk maakt. Pakketten zijn altijd elegant verpakt en heel snel bezorgd! Ben heel tevreden en ga in de toekomst zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenWeet niet
snellere verzenden
Pluspunten
Mooie kwaliteit van producten, mooie verpakking bij de ontvangst
VerbeterpuntenBij online bestelling klant op de hoogte houden wanneer mag die verwachten zijn bestelling te ontvangen als niet alle producten op voorraad zijn. Ik heb bijna 3 weken moeten wachten om mijn bestelling te mogen ontvangen wanner op de site was aangegeven levertermijn tussen 3 -8 dagen
Pluspunten
Snelle verzending, met zorg ingepakt.
Pluspunten
Snelle levering Keurig verpakt in doosje
Pluspunten
Goede website, snelle service
VerbeterpuntenGeen