Pluspunten
Fijne beha’s ‘mooie colletie.
VerbeterpuntenAls je een mailtje naar het bedrijf stuurt reageren ze niet.
Beste Carlijn, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze collectie. Ik zie inderdaad dat je op ons op 23 september hebt gemaild over een strapless BH. Mijn collega heeft hier echter op gereageerd op 25 september. Komen onze mails misschien in je spambox terecht? Vriendelijke groetjes, Team Annadiva
Pluspunten
Leveren goede kwaliteit
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Mooie website, Snelle levering!!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Op tijd de levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk en zonder smoesjes.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke communicatie over mijn bestelling, wanneer het ingepakt was en wanneer het bezorgd zou worden, fijn!
VerbeterpuntenGeen :)
Pluspunten
Snelle levering en mooie verpakking.
Pluspunten
Mooie, goed werkbare website Mooie, kwaliteits producten. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Product wordt met zorg ingepakt en in een mooi stevig doosje geleverd, alsof je een cadeautje krijgt. Retourneren zonder problemen. Goede adviezen klantvriendelijke communicatie Enige nadeel is dat ik zelf zo enthousiast wordt van de mooie producten dat ik mezelf moet beheersen om niet telkens te gaan bestellen.
Pluspunten
Een duidelijke en variërende site. En een snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Artikelen mooi ingepakt, voelt echt als een kadootje bij het openmaken van het pakket!
VerbeterpuntenGratis retourzenden
Pluspunten
altijd alles volgens afspraak
Pluspunten
Zeer snelle service. Mooi verpakt, echt een cadeautje voor jezelf!!
Pluspunten
Al jarenlang zeer goede ervaring. Persoonlijk en goede website.
Pluspunten
Mooie collectie Veel keus Prima klantenservice
Pluspunten
Goede en snelle klantenservice, heel fijn geholpen!
Pluspunten
Prima service. Mooi verzorgd opgestuurd.