Pluspunten
Vlotte verzending en zo mooi om thuis uit te pakken met een lief berichtje.
VerbeterpuntenOp deze manier doorgaan.
Pluspunten
Goede omschrijving bij producten. Bijv. BH bandjes zijn volledig verstelbaar en welk materiaal etc.
VerbeterpuntenLevering duurt soms wat langer. Jammer dat je de retour zelf moet betalen, BH's zijn al best prijzig.
Pluspunten
Ze verkopen iets wat ik verder moeilijk kan bestellen! Bedankt!
VerbeterpuntenDe levertijd is vaak wel aan de lange kant.
Pluspunten
Snelle bezorging, prima in orde!
Pluspunten
Snelle levering Ruim en kwalitatief goed aanbod Ook retourneren gaat eenvoudig
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Leuke sale!
Pluspunten
Snelle levering en goede ruil/retour service. Op de site vind ik het fijn, dat via de foto's te zien is hoe de lingerie zit.
Pluspunten
Werd niet moeilijk gedaan over retourneren. Geen probleem om bh’s te bestellen, maar in de winkel te passen. Eerlijk advies.
Pluspunten
in één woord TOP zeer snelle levering.
Retour zendingen zijn onnodig duur vanwege het naar een adres sturen waardoor dit erg onaantrekkelijk word gemaakt.
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende kwaliteits producten.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering; mooi verzorgd ingepakt; kaartje erbij. Geeft een prettig gevoel.
Pluspunten
Snelle levering, website is mooi en duidelijk
Pluspunten
Prettig contact en duidelijk over de levertijden
Pluspunten
Mooie uitgebreide collectie en fijn dat je ook in een echte winkel terecht kunt.
VerbeterpuntenSnelheid antwoord klantenservice.
Pluspunten
Ik werd goed geholpen, nadat ik niet de juiste maat had besteld. Jammer genoeg was er niets in voorraad, maar advies was fijn en ook gericht op mijn vraag. Super tevreden.
Pluspunten
Snelle bezorging. Mooie verpakking, dat het echt een cadeautje voor jezelf is.
Pluspunten
Pakketje zag er erg verzorgd uit.
VerbeterpuntenJammer dat niet alles de volgende dag verstuurd wordt , wel duidelijke communicatie dat het 2-5 dagen duurt.
Pluspunten
Pluspunten
Voor de 1ste x besteld . Er ging iets mis met i-deal. Zeer netjes opgelost. Verpakking heel mooi en netjes. Snelle levering.
Pluspunten
Zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten en altijd snel geleverd
Pluspunten
Betrouwbaar en snelle levering