Pluspunten
Fijn dat er keuze is in ‘moeilijke maten’ Ze nemen alle tijd voor advies
VerbeterpuntenEen fysieke winkel in Amsterdam
Pluspunten
Grote keuze ook voor grotere maten, duidelijke afwikkeling, persoonlijke touch ook al bestel je online.
Pluspunten
veel contactmogelijkheden, goede kennis, vriendelijke mensen, mooie en makkelijke website, artikelen worden mooi en snel verpakt, zending is direct te volgen. Kortom, super!
Pluspunten
Prachtige producten, duidelijke communicatie. Snelle levering.
Pluspunten
Producten zijn eenvoudig te bestellen op de website en ik vind het prettig dat ik een afhaalpunt kan aangeven. De producten zijn altijd zorgvuldig verpakt. Leveringen die ik tot nog toe heb gedaan bij Annadiva zijn naar volle tevredenheid en de bezorging matcht met de communicatie hierover.
VerbeterpuntenOp zich vond ik het volgende punt geen probleem voor mezelf maar wellicht kan dit voor beide partijen efficienter. Ik kwam er achter dat ik niet de juiste maat besteld had en heb hierover contact gehad met de klantenservice. Omdat de maat niet aan te passen was in de al lopende bestelling, heeft de klantenservice de bestelling geannuleerd en heb ik een nieuwe bestelling met juiste maat geplaatst.
Pluspunten
Ziet er allemaal goed verzorgd uit met liefde voor het vak ingepakt en geïnformeerd.
VerbeterpuntenNvt alles is goed
Pluspunten
Mooie en goede artikelen. Zij denken met je mee. Vriendelijk
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als de bestelling sneller geleverd wordt.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenSneller terugbellen bij vragen. Ik moest na twee dagen waxhten zelf bellen.
Pluspunten
De bestelling werd snel bezorgd. Het servicepunt om mijn bestelling terug te sturen was in de buurt.
VerbeterpuntenHeb de bestelling terug gestuurd, helaas na een week nog geen terug betaling ontvangen. Vanwege de kosten om iets te retourneren heb ik niets meer besteld.
Pluspunten
Altijd vriendelijk personeel met verstand van zake
VerbeterpuntenSoms te weinig personeel om iedere klant te kunnen helpen. Iedere klant heeft langere tijd nodig om persoonlijk geholpen te worden
Pluspunten
Heel leuk ingepakt. Mooi pakketje ontvangen. Kortingscodes erbij. Leuke tekst.
VerbeterpuntenHet duurde even voor ik te horen kreeg dat mijn aankoop was bevestigd. Dat maakte het voor mij even onduidelijk.
Pluspunten
Grote collectie snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, verder niet veel contact gehad, online besteld en alles was prima!
Pluspunten
Vriendelijke verkoopsters die echt hun best voor je doen.
Slechte ervaring met bikinibroekje wat ik bij aankoop tussen meerdere bikini's online heb gepast met plastic er in en direct geconcludeerd heb dat het niet het juiste model is en dus retour gestuurd. Ander model besteld en weken later krijg ik het niet juiste model broekje teruggestuurd zonder opgaaf van reden/formulier erbij. Na verschillende keren bellen komen ze met 'broekje heeft gebruikssporen'en bij nakijken zie ik het nu ook. Ik weet zeker dat dit niet door mij komt en weet ook niet of dit het broekje is wat ik teruggestuurd had. Ze gaan hier inhoudelijk niet op in en ik mag opdraaien voor de kosten. Geen goede service
Beste Annet, bedankt voor je review! Helaas kunnen wij niet vaststellen wat er bij een klant thuis gebeurt en dit is dan ook de reden dat wij hier niet inhoudelijk op in kunnen gaan. Daarnaast geef je aan dat je niet zeker weet of dit wel het door jou teruggestuurde artikel is. Het is niet mogelijk dat dit een artikel is van iemand anders. Zodra een retourzending bij ons binnen is wordt deze gecontroleerd door de desbetreffende afdeling op kwaliteit en hygiëne. Zodra deze afdeling constateert dat een retourzending niet voldoet aan de retour voorwaarden wordt het doosje weer dicht gemaakt en gaat het naar de klachtenafdeling. Hier blijft het doosje dicht, totdat het doosje wordt afgehandeld. Groet Juliske | Team Annadiva