Pluspunten
Beschikbaarheid van juiste artikel en maat en kleur.
VerbeterpuntenGeen aanbevelingen.
Pluspunten
Goed assortiment
Pluspunten
Snelle levering en altijd prachtig ingepakt. Echt een kadootje om een pakje van Annadiva te ontvangen.
Pluspunten
Mooi ingepakt en op tijd bezorgd
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
wanneer je vragen hebt zijn ze telefonisch goed bereikbaar
Verbeterpuntenalles netjes afgeleverd, ook wanneer er iets fout gaat word het netjes opgelost, en telefonisch goed bereikbaar
Beste, bedankt voor je review! We hebben inmiddels meerdere malen telefonisch contact gehad en uiteindelijk was er gelukkig een misverstand en heb je alle artikelen wel ontvangen. Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groet Juliske | Team Annadiva
Pluspunten
Proffesioneel, klantvriendelijk, klantgericht, goede service.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit spullen. Erg mooi ingepakt, het was daardoor net alsof ik een cadeautje uitpakte.
Pluspunten
Keurig binnen voorspelde termijn bezorgd in vrolijke, nette verpakking, alsof ik een cadeautje kreeg.
Pluspunten
Goede heldere communicatie en service
VerbeterpuntenVerzendtijd verkorten en geen verzendkosten.
Pluspunten
Prachtig en verzorgd verpakt. Een cadeautje in je brievenbus!
Pluspunten
Goede service, eerlijk oordeel en vriendelijk
Pluspunten
Vriendelijk en erg behulpzaam.
Pluspunten
Hele fijne en vakkundige, vriendelijke en persoonlijke bediening.
VerbeterpuntenHet is gewoon perfect, ik heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Zeer goede service
Pluspunten
Vriendelijk en erg behulpzaam.
Pluspunten
Altijd prettig geholpen. Ruime keuze uit prachtige lingerie.
Pluspunten
Gezellig! Heel veel op voorraad, veel kennis over de producten. Ook wat avontuurlijkere kleding gevonden. Gezocht naar de laatste en gevondengeen
VerbeterpuntenGeen alles prima.
Pluspunten
Een leuke winkel waar je met goed advies en met mooie lingerie weer met een grote glimlach op je gezicht naar buiten loopt