Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenKlant duidelijker en meer op de hoogte houden van status bestelling. Was nu voor mij heel onduidelijk. Werd in mail gesproken over ‘u heeft meerdere producten besteld met een levertijd...” terwijl ik maar 1 product had besteld waar geen levertijd bij stond vermeld. Moest dus weer bellen en dat geeft geen goed gevoel als je iets via een webshop besteld van 140 euro....
Beste Monique, bedankt voor je review. Wij waarderen je feedback en zullen dit zeker meenemen. In je review geef je aan dat je meer op de hoogte gehouden had willen worden over je bestelling en dat je een onduidelijk mailtje van ons ontving. Onze excuses voor de verwarring in de e-mail, we begrijpen dat dit op dat moment geen vertrouwen geeft. Wij doen uiteraard ons uiterste best om zo duidelijk mogelijk onze klanten te informeren, maar wij zijn ook mensen en maken helaas ook wel eens een foutje. Onze excuses hiervoor. Groet Juliske | Team Annadiva
Pluspunten
Prima bedrijf goed contact met de klantenservice. Tevreden klant
Pluspunten
Mooie collectie - snelle levering - leuke verzenddoosje :)
Verbeterpuntennet
Pluspunten
Ben blij met mijn bestelling en wordt ook nog verpakt in een vrolijk doosje
VerbeterpuntenVerzending is niet super snel.
Pluspunten
artikel was niet direkt leverbaar, netjes mail gehad met de vraag of ik het nog wel wilde....
Pluspunten
Goed bereikbaar Bekwame medewerkers
Pluspunten
Fijne overzichtelijke site,snelle levering .
Pluspunten
Snelle service, uitstekend verzorgde verpakking, voelt persoonlijk. Goede info op de site. (bijvoorbeeld over maten)
Pluspunten
Verzorgde besteling in een mooi doosje. Met een hand geschreven afzender er bij. Goede communicatie per mail en telefoon
VerbeterpuntenGeen UK bh maten gebruiken op de website. Je besteld een 80h en krijgt.80k Het moet echt uk 80h zijn. Verwarrend. Beter omschrijven op de website. Retourkosten zouden gratis moeten zijn. Levering zou sneller kunnen. Wordt niet de dag nabestelling al bezorgd.
Pluspunten
Mooi verpakt
VerbeterpuntenIk vind het een minpunt dat ik twee keer verzendkosten moet betalen (heen en bij retourneren). Ook vind ik het een minpunt dat ik niets hoor nadat ik de spullen gefourneerd heb.
Beste Jannet, bedankt voor je review! In je review geef je aan dat je het een minpunt vindt dat je zowel voor het verzenden als het retourneren moet betalen. Bij Annadiva is het verzenden boven de €50 gratis, zo ook in jouw bestelling. Je hebt dus geen verzendkosten betaald. Op dit moment zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Ons retourbeleid kun je altijd voor het plaatsen van je bestelling terugvinden op onze website, zodat je op de hoogte bent van de retourkosten. Zodra jouw retourzending is verwerkt ontvang je van ons altijd een bevestiging per e-mail. Groet Juliske | Team Annadiva
Pluspunten
Super snelle levering in een heel mooie verpakking.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Snelle levering ,netjes verpakt
Pluspunten
Goed maatadvies!
Pluspunten
Mooie verpakking, redelijk handige retourprocedure: zonder retoursticker bij een DHL punt.
VerbeterpuntenIets meer info over pasvorm zou keuzes makkelijker maken
Pluspunten
je krijgt je bestelling zorgvuldig verpakt er is duidelijk de nodige aandacht aan besteed en retourneren is geen probleem.
Pluspunten
Mooie spullen, goede prijzen en snelle en vlekkeloze bezorging. Wat wil je nog meer?
Pluspunten
Snelle verzending, prachtig verpakt. Veel op voorraad
VerbeterpuntenRetourservice : gratis retourneren + retoursticker meeleveren zou het totaalplaatje helemaal goed zijn